Jornada de Campus Oberts per a Famílies a l'EPS (Lleida i Igualada)

Hi participen vora 175 persones

Descarregar Pdf

Aquest dissabte, 7 d’abril, més de 150 persones van visitar l’Escola Politècnica Superior a Lleida en el marc de la Jornada de Campus Oberts per a les Famílies de la UdL, organitzada en dues visites: a les  10:00h, 112 persones corresponents a 29 famílies  i a les 12:00h, 40 persones pertanyents a 16 famílies. La procedència era, majoritàriament, de la província de Lleida però també ens han visitat famílies de Osca, Tarragona, Barcelona i Andorra.

Aquesta JCO s’adreça a les famílies d’estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior amb  l’objectiu de donar a conèixer la UdL i proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari i les instal·lacions on es desenvolupa la vida acadèmica i vivencial de l’estudiantat als pares i mares de futurs alumnes universitaris, així com informar sobre els estudis, els serveis i les prestacions que s’imparteixen.

Representants de la direcció del centre van rebre als pares i mares a la Jornada. Seguidament, Gabriel Pérez, sosts-director d’Estudiantat, Promoció i Qualitat, i Marga Moltó, Secretaria Acadèmica de l’Escola i Magda Valls, cap d’estudis de la branca informàtica els van oferir una xerrada informativa.

Posteriorment, es va oferir una visita guiada a les instal·lacions de l’EPS: Sales d’informàtica, Taller Mecànic, Taller d’Electrònica, aules docents; l’edifici Polivalent del campus de Cappont i l’edifici CREA (laboratori de Mecatrònica i laboratori d’Edificació) i van aclarir a tots els pares i mares assistents els dubtes i qüestions que els hi poguessin sorgir durant la Jornada.

A Igualada la Jornada de campus Oberts de l’EPS va comptar amb la presència del seu director, Francesc Giné i es van presentar a les 25 persones participants els estudis d’enginyeria d’aquest nou campus de titularitat UdL: Grau en Tècniques d’Interacció Digital i Grau en Organització Industrial i Logística, així com el grau, ja existent, en Enginyeria Química.

El dissabte, 5 de maig de 2018 es realitzarà una 2a edició d’aquesta Jornada de Campus Oberts per a Famílies en tots dos campus