Jornada d'orientació universitària a l'Institut de Seròs

Descarregar Pdf
ins seros (2)
Susana Maza, Sotsdirectora d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'EPS oferint la xerrada d'orientació universitària

Ahir dijous 19 de desembre, l'Escola politècnica Superior (EPS) va oferir una jornada d'orientació universitària als alumnes de batxillerat de l'Institut de Seròs coordinada per la Sotsdirectora d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'escola, Susana Maza, en col·laboració amb dos estudiants de del centre: Eva Barceló i Boris LLona.

La jornada va constar d'una xerrada informativa sobre les possibilitats d'estudis que ofereix l'EPS i la realització de dos tallers:

L’objectiu és atansar l’aprenentatge de la programació als estudiants, desmitificar la creença  que la programació és complexa tot  programant un joc de manera senzilla. S’introdueix  de manera succinta al llenguatge de programació C per tal de poder fer una comparativa amb la programació en blocs. Es finalitza el taller amb la implementació  d'una calculadora. 

El neuroscalextric és un taller pràctic que mostra les possibilitats de la neurociència. Actualment, els electroencefalogrames s’utilitzen per a monitorar l’estat del cervell dels pacients en l’àmbit mèdic. A l’Escola Politècnica Superior estudiem com utilitzar-los per interactuar amb dispositius mitjançant pensaments i evocacions.

L'activitat s'organitza sota un pla d'impuls de les vocacions científiques i tecnològiques de l'EPS que es plasma en l'organització i/o participació en diverses activitats adreçades als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de les seves zones d'influència: la província de Lleida, les comarques de la franja i, des del curs acadèmic 2018-19, també la província de Barcelona, gràcies a la titularitat del Campus Universitari Igualada-UdL, un campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d'Igualada.

L'EPS compta amb un ampli Catàleg de tallers i activitats de transferència Secundària-Universitat per donar a conèixer la seva oferta formativa diferencial de Grau i Doble Grau: dobles graus internacionals, aprenentatge en anglès, modalitat de formació dual, etcètera.

Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària, organitzem algun taller o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, ... Sigui quina sigui la vostra necessitat, podeu contactar amb nosaltres (a Lleida, smaza@matematica.udl.cat i a Igualada, rosa.cuadros@udl.cat, per WhatsApp al 638 086 190, o bé a les xarxes socials Twitter, Facebook o Instagram) i en parlem!