L'EPS present a la XXV Trobada Empresarial al Pirineu

Descarregar Pdf

foto 1

El director de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Francesc Giné, participarà en la XXV Trobada Empresarial al Pirineu que se celebrarà durant els dies 12 i 13 de juny a la Seu d'Urgell i que reflexionarà sobre els binomis de l'evolució financera catalana: emprenedoria- experiència i crisi- nous reptes.

Un any més la Trobada Empresarial al Pirineu se centra en diferents temàtiques relacionades amb l'economia i l'empresa, de la mà d'experts del món empresarial, universitari i polític de màxim nivell.

Els valors i les habilitats directives, la innovació, la internacionalització, la competitivitat, els sectors emergents, l'accés al finançament i l'emprenedoria centraran les diferents taules rodones, les conferències i els debats que durant dos dies volen ser el centre neuràlgic de debat i reflexió.

foto 2

El programa d'enguany comptarà, d'entre altres, amb la conferència de Luis Rojas Marcos , José Mª Gay de Liébana i Xavier Sala-i-Martí, la participació en taules rodones de directors i presidents d'empreses, com els de la Bruixa d'Or, Vichy Catalan, Hero i Bon Preu-Esclat i amb la presència de periodistes com Mònica Terribas i Martí Saballs. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya farà la conferència inaugural.

En aquests 25 anys d'història, la Trobada Empresarial al Pirineu s'ha convertit en un esdeveniment de referència en l'empresariat català.

foto 3

Premsa

12 de juny de 2014

El Punt Avui

programa-trobada-empresarial-al-pirineucopiar_cursos_1