L'EPS present al Mobile Week de Lleida i d'Igualada

Descarregar Pdf

Aquest any torna, del 28 de juny a l'1 de juliol, el MWC Barcelona! I també ho fa, en diferents dates i indrets de Catalunya, el Mobile Week.

El Mobile Week té objectiu d’oferir a la ciutadania un espai en el qual poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques.

La tecnologia s’ha convertit en una part imprescindible de les nostres vides. Si mirem al nostre voltant, veiem dispositius mòbils, pantalles, vehicles o màquines que formen part del nostre dia a dia. Però la veritat és que la tecnologia va molt més enllà. Alguna vegada has pensat en tota la tecnologia que no veiem? Els algoritmes de les xarxes socials, els softwares que estan automatitzant les nostres professions o la Intel·ligència Artificial que s’ha utilitzat per a gestionar la crisi de la COVID-19.

Mobile Week apropa la tecnologia a la societat i genera un espai de reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana. Mitjançant un programa de conferències i tallers gratuïts en 18 territoris catalans, plantejant espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes situant a les persones al centre de la revolució digital.

Lleida participa per primer cop com a seu del Mobile week del 8 al 10 de juliol i l'Escola Politècnica Superior de la UdL hi és present organitzant quatre de les activitats que s'oferiran a la capital de ponent:

9 juliol. L’Internet de les coses: L’Experiència d’usuari (UX) en el context de la indústria 4.0 I IOT

9 i 10 juliol. MobileHack: HACKATHÓ proposada per LleidaHack

10 juliol. Family Day: El poder de la nostra ment: Taller neuroscalextric

10 juliol. Family Day: Immersió en Entorns Virtuals 3D

Podeu consultar la resta d'activitats programades a Lleida en aquest enllaç

 

La ciutat d'Igualada ja va participar en l'edició del 2019 i enguany repeteix. El Campus Igualada-UdL, on l'EPS ofereix tres titulacions de grau, també hi participarà amb l'organització d'un dels tallers:

22 juny. Tecnologia per a gent gran en temps de crisi

Podeu consultar la resta d'activitats programades a Igualada en aquest enllaç