L'EPS visita els instituts Joan Brudieu i La Salle de la Seu d'Urgell

Descarregar Pdf
brudieu (2)
Jornada d'orientació Universitària a l'institut Joan Brudieu

En el marc de les accions de l'Escola Politècnica Superior per tal d'incentivar les vocacions tecnològiques entre els nois i noies d'ESO i batxillerat, el passat 18 d'abril, el sotsdirector d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'Escola, el Sr. Gabriel Pérez, la coordinadora del Projecte Sinergia de l'EPS, Susana Maza, l'alumne del Màster en Enginyeria Industrial, Marc García, i l'alumne del Grau en Enginyeria Informàtica, Erik Monné,  van realitzar una jornada d'orientació universitària als instituts de la La Seu d'Urgell: Institut Joan Brudieu i La Salle.

En concret es van realitzar les següents accions:

A La Salle es va dur a terme una xerrada informativa sobre l'oferta d'estudis de l'EPS als alumnes de 3r i 4t d'ESO i dels CFGS de Mecànica i Administració d'Empreses, així com un taller de giroscopica i un taller de biosesors (Scalextric In Mind); Per altra banda, a l'Institut Joan Brudieu es va realitzar una Xerrada d'Orinetació Universitària als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat.

El passat curs acadèmic 2016-17 l'EPS va visitar més de 40 centres en el marc d'aquesta campanya. Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària o simplement voleu que vinguem al vostre centre a fer una xerrada informativa de la nostra oferta docent, o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, podeu contactar amb nosaltres i en parlem:

- Telèfon: 973 70 27 58

- WhatsApp: 638 086 190

- Correu electrònic: info@eps.udl.cat

- Twitter: @EPS_UdL