Visita, del 23 al 27 de març, la Fira Virtual de màsters oficials de les universitats espanyoles

Descarregar Pdf
La Universitat de Lleida participa, amb un stand online, a UNIferia Másteres Oficiales 2020, la fira virtual de màsters oficials de les universitats espanyoles, que tindrà lloc del 23 al 27 de març.

Aquesta fira està impulsada per la Red de Serveis d'Informació y Orientació Universitaris SIOU y per la Conferència de Rectors de les Universitats espanyoles (CRUE), i té por objectiu ajudar els estudiants a obtindre tota la informació relacionada amb l'oferta acadèmica, ajuts a l'estudi, allotjament, etc. ... de las 54 universitats espanyoles.

La plataforma virtual permetrà als futurs estudiants de màster informar-se i interactuar en viu, via xat, amb el personal de la Unitat d'Informació i Orientació Universitària, amb una estudiant informadora i amb els coordinadors/es dels diferents màsters. 

UNIferia és una plataforma atractiva, accessible i amb format responsive, per tal d'adaptar-se als dispositius mòbils. Al punt d'informació principal, hi haurà la informació general sobre el Sistema Universitari Espanyol, així com un buscador per localitzar les titulacions de màsters universitaris de les universitats que participen a la fira, ja sigui per branca de coneixement, per àmbit geogràfic, etc.