Premi Edifica

 Descarregar Pdf

Núria Burgués / Guillem Rúbio

Els membres del jurat del Premi Edifica, que coorganitza el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida i l'Escola Politècnica Superior de la UdL van acordar concedir el primer premi, valorat amb 500€ en Visat d’intervencions professional al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida i 2 anys de quota de col·legiació al projecte "Rehabilitación del bloque plurifamiliar Príncipe Juan Carlos no 36, con diseño pormenorizado de dos tipos de viviendas en planta baja adaptadas a discapacidad visual (ONCE), situado en el barrio de "La Mariola" Lleida", de l'alumna Núria Burgués Capablo, sota la direcció del professor José Ramón Castro Chicot.

També es va lliurar un accèssit al premi, premiat amb 250€ i un any de quota de col·legiació gratuïta, al projecte "Projecte executiu per al canvi d'ús d'una nau industrial a Centre d'Escalada, Kàrting Indoor i Restaurant" de l'alumne Guillem Rúbio Buchaca, sota la direcció del professor Albert Castell Casol.

Joel Mayavangwa / Josep Montserrat

Els membres del jurat del Premi Edifica, que coorganitza el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida i l'Escola Politècnica Superior de la UdL van acordar concedir el primer premi, valorat amb 500€ en Visat d’intervencions professional al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida i 2 anys de quota de col·legiació al projecte «Diseño y construcción de un sistema constructivo habitacional para los refugiados saharahuis de Tindouf” de l'alumne Joel Mayavangwa Esteo sota la direcció de la professora Lídia Rincón.

També es va lliurar un accèssit al premi, premiat amb un any de quota de col·legiació gratuïta, al projecte «rehabilitació d’una vivenda entre mitjeres al municipi de Claravalls » de l'alumne Josep Montserrat Companys, sota la direcció del professor Josep Ramon Castro.

Gerard Bonet / Ivan Ager

Reunits els membres del jurat del Premi Edifica, el dia 4 de desembre de 2017 per decidir el Projecte de Fi de Carrera, s'ha acordat concedir el primer premi, dotat amb 500€ en Visat d’intervencions professional al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida i 2 anys de quota de col·legiació gratuïta al projecte següent:

«Estudi del comportament d’edificacions sotmeses a incendi. Anàlisi d’un foc real.» de l'alumne Gerard Bonet Girón, sota la direcció del professor Josep Justo Parellada

Així mateix, s'ha acordat concedir l'accèssit, premiat amb Un any de quota de col·legiació gratuïta, al projecte «Estudi de rehabilitació energètica d’un edifici plurifamiliar» de l'alumne Ivan Ager Fernandez, sota la direcció de la professora Lídia Rincón Villareal.

Irene Grau / Roger Martí

Reunits els membres del jurat el dia 14 de desembre de 2016, per decidir el Treball de Fi de Grau guanyador del Premi Edifica 2016, s'ha acordat concedir el primer premi al següent treball:

"Estudi, diagnosi i actuació en estructura de fusta i elements singulars. Ca l'Aleu", realitzat per IRENE GRAU FREIXES, sota la direcció del professor Carles Labèrnia Badia.

El premi Edifica 2016 es dota amb un premi de 500€ en Visat d'intervencions professional al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació i 2 anys de quota de col·legiació gratuïta.

 

Així mateix, també s'ha decidit atorgar un accèssit al treball:

"Anàlisis i caracterització de la terra del Domo de la Universitat de Lleida", realitzat per ROGER MARTÍ AUMEDES , sota la direcció del professor José Ramón Castro Chicot.

L'accèssit al Premi Edifica 2016 es dota amb 1 any de col·legiació gratuïta.

Elena Olacia / Rafael Bañolas

Reunits els membres del jurat el dia 3 de desembre de 2015, per decidir el Treball de Fi de Grau guanyador del Premi Edifica 2015, s'ha acordat concedir el primer premi al següent treball:

"Rehabilitación integral de un bloque de viviendas de los años 60 en Alcañiz (teruel)", realitzat per ELENA OLACIA BELLOSTA, sota la direcció del professor José R. Castro Chicot.

El premi Edifica 2015 es dota amb un premi de 500€ en Visat d'intervencions professional al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació i 2 anys de quota de col·legiació gratuïta.

Així mateix, també s'ha decidit atorgar un accèssit al treball:

"Adecuación de corral de ganado en Cretas como establecimiento de turismo rural: Conservación y Rehabilitación", realitzat per RAFAEL BAÑOLAS TAFALLA, sota la direcció del professor Xavier Rodríguez Padilla.

L'accèssit al Premi Edifica 2015 es dota amb 1 any de col·legiació gratuïta.

Elena Alexandrova / Andrés Sisó

Reunits els membres del jurat el dian 9 de desembre de 2014 per decidir el Treball Final de Grau guanyador del Premi Edifica, que atorga el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

Reforma integral, aislamiento y acondicionamiento acústico de un bar situado en Pamplona

Alumne: Elena Alexandrova
Direcció: Dr. Cristian Solé

Premiat amb 500€ en metàl·lic i 2 anys de quota de col·legiació gratuïta al CAAT

 

Així mateix, el jurat ha cregut oportú concedir un accèsit al treball:

Estudio de mejora de la demanda energética de un edificio plurifamiliar de dos viviendas en Binefar

Alumne: Andrés Sisó

Direcció: Dr. Gabriel Pérez

Premiat amb 2 anys de quota de col·legiació gratuïta al CAAT

Oriol Serentill / Esther Villafañe

Reunits els membres del jurat el dia 12 de desembre de 2013 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Edifica, que atorga el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Lleida i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

Disseny d'un mòdul sostenible a Vilamòs

Alumne: Oriol Serentill Gené Direcció: Josep Ramon Castro Chicot
Premiat amb 500€ en metàl·lic i 2 anys de quota de col·legiació gratuïta

I l'accèssit al projecte:


Rehabilitació de la farinera La Meta per a llar d'infants i habitatges de lloguer

Alumne: Esther Villafaña Garreta Direcció: Josep Ramon Castro Chicot
Premiat amb dos anys de quota de col·legiació gratuïta

Artur Llunart Curto

Reunits els membres del jurat el dia 12 de desembre de 2012 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Edifica, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

"Elements i estructures auxiliars en la construcció de l'absis de la Catedral de Santa Maria de Tortosa"

Alumne: Artur Llunart Curto
Direcció: Josep Lluís Guinovart / Eduard Gregorio

David Botanch Moroba

Reunits els membres del jurat el dia 14 de desembre de 2011 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Edifica, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

"LIGHT FRAMING (Estructura lleugera); UN CAMÍ PER LA ESTANDARITZACIÓ EN EL PROCÉS CONSTRUCTIU, (cas general del sistema light framing i en cas particular del sistema EURODOM)"

Alumne: David Botanch Moroba
Direcció: Josep Lluís Puyalto / Gabriel Pérez Luque

Frederic Lorente Mesa

Reunits els membres del jurat el dia 10 de desembre de 2010 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Edifica, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

"Treball de rehabilitació i condicionament d'un edifici a la Pobleta de Bellveí com a establiment de turisme rural"

Alumne: Frederic Lorente Mesa
Direcció: Josep Coll i Miró

Premi Edifica. Bases de la convocatòria, històric, ...

Bases de la convocatoria

Què has de fer per presentar-te al premi

  • Els estudiants que vulguin optar al premi han de presentar a la Secretaria Acadèmica del Centre, juntament amb la documentació requerida per la defensa del Treball de Final de Grau:

o Un resum del projecte d’acord amb la plantilla inclosa més endavant.
o Un CD que contingui una còpia del Treball en format pdf. igual que el que es demana en el moment de fer el dipòsit del Treball.

Premis

  • S’estableixen els següents premis:

o Primer premi: 500€ en Visat d’intervencions professional al Col.legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida i 2 anys de quota de col•legiació gratuïta.
o S’estableix així mateix un accèssit d'un any de quota de col•legiació gratuïta.

Plantilla

   Darrera modificació: