Premi Enginyers

 Descarregar Pdf

Cedric Ortiz Pena

El passat 16 de novembre, la Sala d'Actes de la demarcació de Lleida del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya va acollir la presentació i lliurament del premi Enginyers 2020 que coorganitza el COEIC i l'EPS.

Els membres del jurat de la 7a edició del Premi Enginyers al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Industrial format pels representants de l'EPS, Luisa F. Cabeza i Jordi Masip i els representants del COEIC, Guillem Boira i Jordi Calvís va decidir guardonar els següents autors dels Treballs Final de Màster:

 

 • PRIMER PREMI: Cedric Ortiz pel seu TFM "Optimización de un elevador de cangilones" dirigit pel professor Miquel Nogués presentat el passat 28 d'octubre. En Cedric va rebre un premi de 1.000 €, formació específica del Col·legi per valor de 250 € i un any de col·legiació gratuïta.
 • SEGON PREMI: Desideri Regany pel seu TFM: "Anàlisi teòric de l’efecte de polarització de l’aigua per a la producció d’hidrogen" dirigit pels professors Jérôme Barrau i Joan I. Rosell i presentat el passat 27 d'octubre. En Desideri va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.
 • TERCER PREMI: Santiago Maestro pel seu TFM "Posta en marxa i avaluació experimental d'una càmera RGB-D: Microsoft Azure Kinect" dirigit pel professor Eduard Gregorio i presentat el passat 11 de juny. En Santiago va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.

Ariadna Carrobé Montalvo

El Premi Enginyers 2019 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

 • "Thermal Behaviour on an earthbag building in mediterranean continental climate" de l'alumna Ariadna Carrobé Montalvo;  TFM dirigit per les professores Lídia Rincón i Ingrid Martorell.

El segon premi va ser per a en Víctor Lacasa Mesa pel seu TFM: "Projecte executiu de les instal·lacions d’una nau industrial en el municipi del Prat de Llobregat" dirigit pel professor Josep V. Marín.

Fernando Robles López

El Premi Enginyers 2018 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

Oriol Liarte / Adrià Mateo

El Premi Enginyers 2017 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

 • Disseny, construcció i viabilitat tecnològica i industrial d'un dispositiu radiatiu dels alumnes Oriol Liarte Torrelles i Adrià Mateo Fornés, sota la direcció del professor Joan Ignasi Rosell.

Montserrat Vilarrubí / Ricard Allepuz

El Premi Enginyers 2016 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següents projectes:

 • Assessing SOM, K-means and other pixel-based skin segmentation methods in a high-resolution artistic portrait image database realitzat per Montserrat Vilarrubí Porta sota la tutorització del professor Jordi Palacín

 

 • Numerical analysis for potential heat reuse from liquid cooled data centres for indoor swimming pool realitzat per Ricard Allepuz Farré sota la tutorització de la professora Íngrid Martorell

 

El premi Enginyers està dotat amb una  aportació econòmica de 1.200€ i un any de Col·legiació gratuïta al Col·legi-Associació.

Jordi Gené Mola

Premi Enginyers 2015 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

“Disseny d’un remolc auto-descarregable”, realitzat per Jordi Gené Mola, sota la tutoria del professor Miquel Nogués Aymamí.

El premi Enginyers està dotat amb una  aportació econòmica de 1.200€ i un any de Col·legiació gratuïta al Col·legi-Associació.

Jordi Marcel Mir Porta

Reunits els membres del jurat el dia 25 de novembre de 2014 per decidir el Treball Final de Màster guanyador del Premi Enginyers, que atorga el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

Techno-economic analysis of Natural Gas Combined Cycle Plant with post-combustion Calcium Looping System for CO2 Capture

Alumne: Jordi Marcel Mir Porta
Direcció: Dr. Vasilije Manovic - School of Engineering, Cranfield University


Premiat amb 1.200 € en metàl·lic i 1 anys de quota de col·legiació gratuïta al COEIC

Premi Enginyers. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatòria

 

Què has de fer per presentar-te al premi

Els estudiants que vulguin optar al premi han de presentar a la Secretaria Acadèmica del Centre, juntament amb la documentació requerida per la defensa del Treball Fi de Màster:

 • Un resum del projecte d’acord amb el model publicat a la web de l’EPS, a l’apartat de Concursos i premis.
 • Un CD que contingui una còpia del Treball en format .pdf igual que el que es demana en el moment de fer el dipòsit del Treball.

Premis

S’estableixen els següents premis:

 • Un premi per al guanyador dotat amb 1.000 € i un paquet de formació per valor de 250 € vàlid per a qualsevol curs de formació que es realitzi a la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.
 • Un accèssit per al segon i tercer classificats consistent en un paquet de formació per valor de 250 € vàlid per a qualsevol curs de formació que es realitzi a la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.
 • TOTS els candidats tindran un any de Col·legiació gratuïta al Col·legi-Associació

 

 

Plantilla

 

   Darrera modificació: