La Mobilitat Internacional a l'Escola Politècnica Superior

 Descarregar Pdf

La Sots-direcció de Relacions Internacionals de l'EPS

Cada Centre incorpora la figura  d’un coordinador acadèmic de relacions internacionals per tal de facilitar a l’alumnat una informació més precisa, acurada i pròxima respecte  a les seves expectatives de mobilitat. El coordinador acadèmic de relacions internacionals de l’Escola Politècnica Superior és el sots-director de l’Escola:

Cristian Solé Cutrona
Escola Politècnica Superior
Jaume II, 69
25001 Lleida
csole@diei.udl.cat
Despatx 0.04 CREA
Tel. (+34)  973 00 35 86
Fax.(+34)  973 00 35 75

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida va endegar al 2013 un Pla d’Internacionalització que estableix els objectius i les accions a dur a terme per tal d’assolir la internacionalització dels estudis impartits a l’Escola. La posta en marxa i implementació del present pla és responsabilitat de l’equip de Direcció de l’EPS mitjançant el sots-director de Relacions Internacionals.

World Wide EPS Meeting

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida considera el procés d’internacionalització del centre un aspecte primordial, tant per la seva pròpia implantació i consolidació com a centre de referència com per al futur professional del seus estudiants. Aquest procés ens ha de permetre afrontar el futur amb optimisme i amb una visió global i oberta al món.

Els futurs professionals sorgits de l’Escola Politècnica Superior han de ser capaços d’afrontar amb les màximes garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, comprendre i visualitzar de forma global les autèntiques i excel·lents oportunitats laborals que s’ofereixen a escala europea i mundial.

Aquesta voluntat d’internacionalització se centra en quatre grans línies d’actuació: La internacionalització de la institució en tots els seus àmbits d’actuació (docència, recerca i transferència), la internacionalització de tots els membres de la comunitat universitària, la internacionalització de la recerca i la transferència i la consolidació de destinacions internacionals sòlides i de gran qualitat per al nostre alumnat.

Justament és en aquesta última línia d’actuació en la que s’emmarca el World Wide EPS Meeting.

World Wide EPS Meeting 2018

El tercer World Wide EPS Meeting (WWEPS), que va organitzar l'EPS es va desenvolupar del 22 al 24 de novembre de 2018.

Les universitats participants en aquesta tercera edició del World Wide EPS Meeting van ser:

World Wide EPS Meeting 2016

El segon World Wide EPS Meeting (WWEPS) organitzat per l'EPS es desenvolupar del 17 al 19 de novembre de 2016.

Les universitats participants en aquesta primera edició del World Wide EPS Meeting va ser:

VIA UC (Denmark), NOVIA UAS (Finland), UFSCAR (Brazil), University of Modena and Reggio Emilia (Italy), Dzemal Bijedic University (Bosnia & Hercegobina), FACENS (Brazil), University West (Sweden), Fontys University of Applied Sciences (The Nederlands), Instituto Politécnico da Guarda (Portugal), University of Celaya (Mexico), Silesian University of Technology (Poland), Centro Universitário Newton Paiva (Brazil), Autonomous University of Nayarit (Mexico)

+ INFO

World Wide EPS Meeting 2014

El primer World Wide EPS Meeting (WWEPS) organitzat per l'EPS es desenvolupar del 13 al 15 de maig de 2014.

Les universitats participants en aquesta primera edició del World Wide EPS Meeting van ser:

Novia University of Applied Sciences. Vaasa (Finlàndia), Hochschule - Esslingen. Esslingen (Alemanya), University of Maribor. Kungota (Eslovènia), FACENS-Faculdade de Engenharia. Sorocaba (Brasil), University Politehnica of Bucharest. Bucharest (Romania), Silesian University of Technology. Gliwice (Polònia), Faculty of Mathematics and Natural Sciencies ITB. Bandung (Indonèsia), VIA University College. Horsens (Dinamarca), University Dzemal Bijedic. Mostar (Bòsnia-Herzegobina), Fontys University ICT. Eindhoven (Netherlands)

+ INFO

Mobilitat Acadèmica

   Darrera modificació: