Premi Edifica: reportatge de Segre dedicat als millors projectes finals de carrera del Grau en Arquitectura Tècnica de l'EPS

Descarregar Pdf
[caption id="attachment_8930" align="alignnone" width="471" caption="Oriol Serentill       FOTO:Segre"]2[/caption]

Els dos millors treballs del Premi Edifica, primer premi i accèssit, atorgat conjuntament pel col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Lleida (CAATEELL) i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS UdL), als millors projectes finals de carrera de Grau en Arquitectura Tècnica han estat àmpliament difosos aquest cap de setmana al diari Segre.

En concret es tracta  dels treballs premiats de l'Oriol Serentill (primer premi Edifica) amb un mòdul sostenible per a ús turístic integrat en Vilamòs (Val d'Ara) i el d'Esther Vilafaña (accèssit) basat en la rehabilitació integrada de l'edifici de la farinera la Meta de Lleida. Esther Vilafaña ja va ser l'alumna amb millor expedient acadèmic del Grau en Arquitectura Tècnica del curs 2012-13.

L'article també recull les impressions del director de l'EPS, Francesc Giné i del professor director dels projectes, José Ramon Castro i d'Àbel Serra, representant de la Junta del Col·legi.

[caption id="attachment_8931" align="alignnone" width="470" caption="Esther Vilafaña FOTO:Segre"]1[/caption]

Premsa

20 de juliol de 2014

diarisegre