Xerrada d'en John Amin, emprenedor i estudiant de l'EPS, als alumnes de l'institut La Mitjana

En el marc del conveni de col·laboració Sinergia

Descarregar Pdf

El passat dijous, 15 de febrer, es va realitzar a l'institut la Mitjana de Lleida una xerrada a càrrec de l'estudiant de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), John Amin Farag sota la coordinació de la professora de l'EPS Susana Maza, per alumnat d’ESO amb inquietuds científiques i/o tecnològiques.

En John va explicar les situacions de la seva vida personal que l’han dut a ser un innovador i un emprenedor. Va exposar els valors i el treball necessari que van fer que amb 16 anys guanyés el 1r Premi del projecte científic de la FLL Food Factor, amb la creació d’una nevera que conservava els aliments sense prendre nutrients durant 4 anys i una bola alimentària amb tots el nutrients necessaris per viure, com ha desenvolupat les seves pròpies impressores 3D, com a dissenyat membres inferios i superiors per persones amb mobilitat reduïda, que el va permetre guanyar el Concurs IDEA, el Premi Yuzz, el premi Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras; Com ha participat en diversos workshops d'emprenedoria com ara TEDx, MOOC i iFestCat, o com a fundat un parell d'empreses d'àmbit tecnològic: Invelon Technologies i Intech 3d.

L'experiència d'en John, juntament amb el seu tracte familiar i proper, cerquen aconseguir potenciar i motivar les vocacions tecnològiques i les actituds emprenedores entre l'alumnat.

Aquesta xerrada s'emmarca en el conjunt d'activitats pròpies del conveni de col·laboració "SINERGIA" que es duu a terme entre ambdues institucions (Institut La Mitjana i l'Escola Politècnica Superior de la UdL)  [+INFO]