Rigual participa a l'EPS Company Corner

Descarregar Pdf

El dimarts 3 de març l'Escola Politècnica Superior va celebrar la cinquena jornada de l'activitat EPS Company Corner. Boosting professional skills.

EPS Company Corner és un espai, físic i temporal, per tal que les empreses i els estudiants es trobin i es coneguin i comparteixin informació respecte a oportunitats laborals, possibilitats de fer el TFG, TFM o Pràctiques a l'empresa, de cursar Formació Dual, si s'escau, etcètera.

En aquesta ocasió ens va visitar l'empresa l'empresa l'empresa Rigual. L'empresa va ser fundada el 1957 i es va dedicar inicialment a la fabricació de maquinària agrícola. Posteriorment va desenvolupar les divisions de Logística de Productes Energètics i de vehicles per a la cura de el Medi Ambient.

Proporciona als seus clients solucions de transport i maquinària eficaces, innovadores, amb un alt nivell de qualitat i respectuoses amb el medi ambient, tan en transport de carburants i agrícola, de vehicles municipals i de serveis mediambientals garantint la rendibilitat sostenible

Miquel puigvert i Pilar Ortin, responsables RH a Rigual van informar als alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM o unes pràctiques remunerades en diferents departaments; la Formació Dual en el cas dels alumnes del màster en Enginyeria Industrial, també van poder deixar el Currículum Vitae, etcètera.

Ja hi ha altres empreses que han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner (GFT, Vall Companys, IFR, Alier SA, Indra, Argal, ...) Podeu informar-vos de les empreses que visitaran l'EPS en el marc del Company Corner a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS.

També et pot interessar ...

Draxton visita l'EPS en el marc de l'EPS Company Corner

Continua l'EPS Company Corner amb la visita de l'empresa IASO

BonÀrea visita l'escola en el marc de l'EPS Company Corner

Molt interès de l'alumnat en la primera acció de l'EPS Company Corner amb Mahou-San Miguel

L'EPS presenta una nova activitat: EPS Company Corner. Boosting professional skills