69 alumnes de 1r curs de l'EPS es matriculen als cursos zero

Les classes preparatòries s'han iniciat aquesta setmana

Descarregar Pdf
IMG_0632
Alumnes del Curs Zero de Matemàtiques per a l'Enginyeria a Lleida

Un total de 69 alumnes de primer curs d'algun dels 11 graus i dobles graus que s'imparteixen a l'Escola Politècnica Superior (EPS), tant a Lleida com al campus Igualada, van iniciar ahir les classes.

Tradicionalment l’EPS ofereix als seus nous alumnes de primer curs la possibilitat de cursar, abans de l’inici del curs universitari, una sèrie de “cursos zero” o cursos de preparació d’algunes assignatures concretes com ara matemàtiques, física o química. Són assignatures que, pel seu caràcter fonamental i transversal, es consideren imprescindibles per cursar assignatures posteriors més especialitzades.

Aquest any a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19 els alumnes han patit, malgrat l’esforç dels centres i el professorat, una forta readaptació de la docència que podria afectar a l’assoliment adequat de continguts i conceptes necessaris en la seva futura titulació universitària.

Els alumnes revisaran i refrescaran conceptes ja presentats en el Batxillerat i Cicles Formatius i establiran un primer contacte amb la docència universitària i els seus futurs companys.

L’Escola Politècnica Superior oferia els següents cursos zero i s'ha assolit el següent nombre d'alumnes:

Els cursos són de 25 hores i es realitzaran del 15 al 23 de setembre en horari de matí o de tarda (consultar la fitxa dels cursos).