EPS Company Corner. Hiberus Tecnologia

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Vestíbul EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon:
Email: marga.molto@udl.cat
Inici:
EPS Company Corner Hiberus tecnologia 2023

El dimecres 15 de març a partir de les 16.00h l'Escola Politècnica Superior (EPS) us ofereix una nova sessió de l'EPS Company Corner. Boosting professional skills. Una iniciativa que neix el curs acadèmic 2019-20 i que , en aquesta ocasió, ens presenta l'empresa Hiberus Tecnologia.

EPS Company Corner és un espai, físic i temporal, per tal que les empreses i els estudiants es trobin, es coneguin i comparteixin informació respecte a oportunitats laborals, possibilitats de fer el TFG/TFM o Pràctiques en l'empresa, de cursar Formació Dual, si s'escau, etcètera.

Hiberus Tecnologia és una de les principals companyies de tecnologia espanyoles. Especialitzats en serveis de consultoria de negoci, desenvolupament tecnològic, transformació digital i outsourcing. Presten serveis a organitzacions públiques i privades a les quals ajuden a satisfer les seves necessitats de negoci.

Compta amb més de 1.500 treballadors en plantilla i al final de l'any 2020 facturaven més de 60M€. Tenen oficines a Madrid, Barcelona, Saragossa, Bilbao, Sevilla, Valladolid, Logronyo, Pamplona, Vitòria, València, Osca, Almeria, Sòria, València, Alacant, Granada, Palma, Buenos Aires, Mèxic DF, Bucarest, Londres, Berlín i Miami. Des d'aquestes oficines presten serveis a més de 2.000 clients

Aquesta estructura, al costat d'un model basat en la hiperespecializació TIC i l'excel·lència en el servei, han permès convertir-se en una de les 10 principals companyies de tecnologia espanyoles. A més, han estat l'empresa tecnològica de més de 400 treballadors que més creixement orgànic va tenir en 2020.

El personal de RRHH de Hiberus Tecnologia informarà els alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM o unes pràctiques remunerades en diferents departaments; la Formació Dual en el cas dels alumnes del màster en Enginyeria Informàtica, també poden deixar el Currículum Vitae, etcètera.

Ja hi ha altres empreses que han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner. Podeu mantenir-vos informats a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS i a les nostres xarxes socials.