Benvinguda

Us donem la benvinguda a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, a l’EPS.

 Descarregar Pdf
DSC_6814
L'equip directiu de l'EPS: (d'esquerra a dreta) A dalt: Josep L. Lérida, Grau Baquero, Adela Pagès, Àlvaro De Gracia i Magda Valls. A baix: José Millan, Margarita Moltó i Susana Maza

L’inici dels vostres estudis universitaris obra una nova etapa en les vostres vides. Si bé totes tenen la seva importància, aquesta té unes particularitats que la converteixen en un temps fonamental en la construcció de les bases del vostre futur. El pas definitiu a la vida adulta esdevindrà durant aquesta etapa i això significa, sobretot, assumir la responsabilitat de les vostres decisions i els vostres actes. Amb la vostra elecció per uns estudis universitaris determinats, heu adquirit un compromís amb vosaltres mateixos que no heu d’oblidar i al que cal que respongueu amb el vostre treball i dedicació.

La vida universitària està plena d’oportunitats que cal que sabeu aprofitar per a adquirir una sòlida formació que us permetrà iniciar la vostra carrera professional amb garanties d’èxit. És la nostra feina i la nostra responsabilitat fer que aquestes oportunitats existeixin en forma de programes formatius, infraestructures de qualitat, serveis de suport i, sobretot, persones dedicades a transmetre el seu saber. Tot això és el que trobareu a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

Us desitgem molta sort en aquesta etapa i ens posem a la vostra disposició per ajudar-vos a completar aquesta etapa amb èxit.

L'Escola Politècnica Superior pertany a la Universitat de Lleida i és un Centre amb més de trenta anys d'història, basat en una alta qualitat tecnològica i en una sensibilitat envers les necessitats de l'entorn social i econòmic.

Compta amb un bon planter de professorat amb àmplia trajectòria docent i investigadora i una ràtio professor/alumne que permet un tracte personal, directe i permanent amb els estudiants.

L'activitat docent es desenvolupa mitjançant l'ús intensiu de les noves tecnologies i dels mètodes pedagògics i docents més avançats. Els continguts dels programes de les assignatures tenen com a objectiu formar professionals capaços d'adaptar-se a les necessitats canviats, tant de l'empresa i la tecnologia com de la societat, el que es reflecteix en l'alt índex d'inserció laboral de les nostres titulacions.

La recerca en l'àmbit industrial i tecnològic possibilita que els estudiants puguin participar en projectes capdavanters relacionats amb la informàtica, l'enginyeria industrial i l'arquitectura tècnica.

Les pràctiques en empresa garanteixen una formació pràctica i l'adquisició d'experiència professional necessària per desenvolupar-se en el món laboral i facilitar l'accés a un lloc de treball.

L'Escola Politècnica Superior aposta fortament per la mobilitat acadèmica internacional, així com en l'aprenetatge amb anglès, per tal de millorar substancialment les possibilitats laborals futures dels nostres titulats.

Podeu consultar els estudis de graus i màsters que s'imparteixen a l'escola.