Futurs Alumnes

 Descarregar Pdf

Catàleg de Promoció EPS

El teu viatge a la universitat és tan únic com tu

 

Alumnes de l'EPS t'expliquen les seves experiències

FAQ's Pre-inscripció Universitària

Per una tria dels estudis sense estereotips de gènere: Accions NOIES i TIC

En l’elecció d’estudis es segueix, encara avui, uns estereotips assignats a cadascun dels sexes, vinculats a rols socials masculins i femenins. S’observa que les carreres típicament femenines són les orientades a professions de tipus assistencial o l’ensenyament, mentre que les més masculinitzades estan orientades més a aspectes instrumentals (estudis d’enginyeria, informàtica, educació física…).

L'Escola Politècnica Superior organitza i/o col·labora en activitats que tene l'objectiu de canviar la incidència dels estereotips de gènere en l’elecció dels estudis universitaris i, en un futur per tant, la segregació en el món laboral i que permetin trencar amb la influència dels estereotips de gènere de cara a l’elecció de les carreres universitàries.

Accions EPS NOIES i TIC

Trenquem tabús dels estudis d'enginyeria?

Tots en algun moment hem escoltat alguna afirmació que, amb el temps, s'ha instaurat en la memòria col·lectiva respecte als estudis d'enginyeria ... Si són estudis extremadament difícils i sols poden cursar-los alumnes amb excel·lents expedients acadèmics, si són estudis sols per a homes, si per estudiar una enginyeria de qualitat cal marxar de Lleida, etcètera.

Trenquem aquests tabús?

Informació de la promoció i difusió de l'EPS als centres de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

L'EPS organitza un pla d'impuls de les vocacions científiques i tecnològiques que es plasma en l'organització i/o participació en diverses activitats adreçades als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de les seves zones d'influència: la província de Lleida, les comarques de la franja i, des del curs acadèmic 2018-19, també la província de Barcelona, gràcies a la titularitat del Campus Universitari Igualada-UdL.

En l'Espai Secundària trobareu un recull detallat de totes aquestes accions.

Els Estudis

Multimèdia

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

El Campus Igualada UdL

 

   Darrera modificació: