Antics Alumnes

 Descarregar Pdf

Benvinguda de la directora de l'Escola Politècnica Superior

Us vull donar la benvinguda a la Xarxa Social dels Antics Alumnes de l'Escola Politècnica Superior. Aquest espai, que s'integra en l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL,  té la vocació de facilitar i fomentar els vincles entre els titulats de l'EPS i establir un canal de comunicació permanent entre vosaltres i amb la pròpia Escola.

Volem seguir acompanyant-vos al llarg de la vostra carrera professional!

L'ànim general de les reformes dutes a terme és la cerca de respostes comunes a problemes comuns, que han de conduir a la implementació d'una estructura que permeti afrontar el creixement de l'ensenyament superior i les necessitats de l'escenari laboral emergent de les recents transformacions socials. 

Estic convençuda que l'EPS encara té molt per oferir-vos (Formació Continuada, Trobades, Jornades Professionals, ...) i al mateix temps, segur que hi ha coses que podrieu fer amb l'EPS (Contactes Professionals, Col·laboracions Empresa-Universitat, Participació en Activitats, ...) que ajudaran a millorar el desenvolupament professional i personal tant dels associats com de la pròpia Escola.

Ens agradaria que la vostra relació amb l'Escola i entre vosaltres no s'acabés el dia de la graduació, sino que continués sent una referència durant tota la vostra trajectoria professional i personal, sobretot en un món on establir xarxes de confiança és cada cop més important.

Aniveu-vos a compartir aquest camí amb nosaltres!Magda Valls

directora EPS

Informació Alumni EPS

Premi Alumni EPS

Els Premis ALUMNI EPS, organitzats per la secció Alumni EPS (AEPS) de l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de la UdL (ALUMNI UdL) tindran caràcter anual i pretenen premiar el treball dels professionals, antics alumnes de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), dedicats a l’enginyeria en les seves diferents branques i l’arquitectura tècnica, que exerceixin la seva activitat d'acord amb la ètica professional, així com a aquelles persones o equips de persones que col·laborin a la consolidació i desenvolupament del sector de l’enginyeria i l’arquitectura tècnica.

En les tres primeres edicions els Premis Alumni EPS s'atorgaven en dues categories: Trajectòria Professional i Emprenedoria.

A partir de la quarta edició, l'any 2018 es va decidir d'ajuntar-les totes dues en un únic premi anual, el PREMI ALUMNI EPS.

Més Informació

   Darrera modificació: