Mobile Week Lleida. L’Internet de les coses: L’Experiència d’usuari (UX) en el context de la indústria 4.0 I IOT

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Streaming
Preu:
Activitat gratuïta prèvia inscripció
Organitza:
EPS
Inici:
mobileweekUX

En el marc del MWC Barcelona s'organitza, en diferents dates i indrets de Catalunya, el Mobile Week.

Mobile Week té objectiu d'apropar la tecnologia a la societat i generar un espai de reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana. Mitjançant un programa de conferències i tallers gratuïts en 18 territoris catalans, plantejant espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes situant a les persones al centre de la revolució digital.

Lleida participa per primer cop com a seu del Mobile Week del 8 al 10 de juliol i l'Escola Politècnica Superior de la UdL hi és present organitzant 4 de les activitats que s'oferiran a la capital de ponent. La primera d'aquestes activitats és la ponència L’Internet de les coses: L’Experiència d’usuari (UX) en el context de la indústria 4.0 I IOT que s'oferirà per streaming el divendres 9 de juliol a les 17.00 hores a càrrec dels professors de l'EPS, Toni Granollers i Juan Enrique Garrido.

El context digital està canviant vertiginosament la vida de totes les persones, transformant els hàbits i, també, la forma de realitzar les tasques més comunes. El món s’està interconnectant i necessitem aprendre i reflexionar si encara són vàlids els conceptes actuals relacionats amb la qualitat d’ús de la tecnologia.

Amb aquest rerefons, la xerrada es presenta amb la finalitat de veure (i procurar entendre) què ha canviat en el context interactiu per comprendre el context actual en el món de la IoT (Internet of Things) per donar pas, a la segona part de la xerrada, a una part participativa en la qual els assistents i el ponent intentarem aprendre per millorar el nostre saber en aquest terreny.

Podeu consultar la resta d'activitats programades a Lleida en aquest enllaç