Amine Mehdi Mansouri, alumne de l'EPS guanya la 6a edició a la UdL d'Explorer, joves amb solucions

Descarregar Pdf
E0ucfw0XEAwWFA1
Guanyador i finalistes d'Explorer 2021
Amine Mehdi Mansouri, estudiant de 3r curs del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha estat el guanyador de , un programa que promou Banco Santander per convertir en negocis sostenibles les idees de joves d'entre 18 i 31 anys i que coordina la Càtedra d'emprenedoria de la UdL.
 
Amine Mehdi Mansouri ha presentat el projecte Qortex, una aplicació web on es poden connectar sensors per monitorar i controlar dades a temps real sobre consum d'aigua, temperatura, nivells de CO2, ubicacions GPS etc., ha estat escollit el millor entre les 8 propostes presentades. El projecte permet la presa de decisions ràpides i la gestió eficient de recursos tant a empreses com a institucions. La seua alineació amb diversos objectius de desenvolupament sostenible (ODS) així com la pluridisciplinaritat de sectors als quals es pot aplicar han estat determinants en la decisió del tribunal. El projecte es troba en una fase pilot de comercialització d'aquests sensors.
 
Amine Mehdi Mansouri realitzarà una estada setmanal a Oporto l'estiu de 2022 per participar a l'European Innovation Academy al costat dels emprenedors d'altres països seleccionats per cada centre Explorer.  
 
El finalista d'aquesta edició a la UdL, ha estat el projecte Kibo Gourmet, impulsat per Albert Tomàs, graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la UdL.
 
La resta de projectes presentats han estat:
  • SoulsInAction, de Pol Llagostera, alumne de l'EPS
  • Transfer Learning, de Sergi Vila, alumne de l'EPS
  • Blacklist, reportajes de verdad, Nacho Gil
  • eWashly, de Javier Mercadé
  • Minimal, de Cristina Oneres

 

Text - Oficina de premsa UdL

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL - Una aplicació web per monitorar dades en temps real guanya l'Explorer Lleida