Augmenten les ofertes laborals TIC a Espanya al desembre 2015 segons ticjob

Descarregar Pdf
indicadores-dic

El volum d'ofertes d'ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació (TIC) al mes de desembre de 2015 ha estat de 9.614 ofertes, fet que suposa un increment del 14% respecte al mateix període de l'any anterior.

Entre els llocs més demandats del sector IT, del total de les ofertes publicades, destaca el d'analista programador Java, seguit de desenvolupador Java i consultor SAP.

Pel que fa a les tecnologies més sol·licitades per les empreses durant el mes de desembre, han estat Java, Javascript i HTML.

Pel que fa a l'experiència requerida, les ofertes que sol·liciten candidats amb entre 5 i 10 anys d'experiència en el sector TIC han estat les de major volum seguides de les d'entre 2 i 5 anys. Les ofertes de primera ocupació augmenten en 14 punts percentuals respecte al mes anterior.

El tipus de contracte més reclamat al desembre 2015 ha estat l'indefinit en un 61% de les ofertes. En segon lloc es troba el temporal amb el 26% i per freelance al 11%.

Les regions a Espanya on hi ha hagut més volum d'ofertes d'ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació han estat en aquest ordre: Madrid, Catalunya i Andalusia.

Font: TicJob