El sector tecnològic despunta a Espanya amb una taxa de contractació del 61%

???label.download.pdf???

salarios-sector-tic-reasonwhy.es_

Antal International, companyia experta en la recerca i selecció de personal especialitzat, confirma en el seu últim estudi que el sector tecnològic despunta al nostre país amb una taxa de contractació del 61%, fet que suposa una important pujada de 33 punts respecte al semestre anterior, segons publica la web Equipos & Talento.

Aquesta dada posiciona el sector TIC com un dels sectors amb major activitat de contractació a Espanya. A nivell internacional el sector tecnològic se situa també entre els tres més beneficiats, superant només en sis punts la mitjana espanyola.

A més, les previsions apunten que seguirà millorant, convertint-se així en un dels sectors amb millors perspectives de futur de cara als propers anys. Aquest context ha portat a les companyies a buscar professionals amb perfils molt especialitzats i amb unes aptituds molt concretes. Analistes, programadors i dissenyadors en solucions de mobilitat, comerç electrònic i digital, així com especialistes en cloud computing i Big Data són les posicions més demandades actualment.

La majoria d'aquests llocs de treball derivats de l'evolució tecnològica exigeixen una formació molt específica i necessiten cert nivell d'experiència i maduresa laboral. De fet, la Unió Europea ja ha destacat que al voltant de 850.000 llocs de treball no es poden cobrir aquest any per falta de professionals suficientment preparats.