Gran participació dels estudiants a l'EPS INDUSTRY Speed dating

Descarregar Pdf

El dimarts 21 de maig es va celebrar una nova edició de l’activitat EPS INDUSTRY Speed Dating, sota la coordinació dels professors Margarita Moltó, coordinadora de les Pràctiques Tutelades en Empresa de l'EPS, José Millán, Cap d'Estudis de la branca industrial i Miquel Nogués, coordinador del Màster en Enginyeria Industrial.

L’EPS Speed Dating és una activitat de Networking dinàmica i atractiva que es caracteritza per fer entrevistes (entre estudiants i empreses) ràpides i concises en un temps limitat (5-7 minuts). Aquest format afavoreix el contacte, l’intercanvi i la proximitat a l'hora de conèixer el/la candidat/a o l'empresa ideal i permet fer el màxim nombre d’entrevistes en el mínim temps possible. No obstant l’objectiu no és únicament el de fer entrevistes laborals. Els estudiants tenen un ampli ventall d’ofertes de treball i empreses, però no tenen eines efectives per prendre una decisió i desconeixen el que moltes empreses fan.

Les empreses per altra banda tenen una gran necessitat de cobrir les seves ofertes laborals, i per fer-ho han de donar-se a conèixer davant dels possibles candidats i explicar-los els projectes que estan duent a terme i les vacants que volen cobrir, tot això de la forma més atractiva i engrescadora possible. Concretament les empreses van explicar als alumnes els seus projectes i les seves necessitats a tres nivells:

  • possibilitats de contractes laborals
  • possibilitats de realitzar pràctiques i TFG a l’empresa
  • possibilitats de continuar estudiant a l’EPS el Màster en Enginyeria Industrial en la modalitat de Formació Dual.

L’objectiu principal de la EPS-IT Speed dating és donar veu a les empreses de l’àmbit industrial de la nostra àrea d’influència. Les empreses participants a l'EPS INDUSTRY Speed dating 2024 van ser: Ros Roca, Grup Vall Companys, BonÀrea, TMI, Procter&Gamble, Movitec Wrapping Systems, Rigual, Fribin, PMP Prêt-a-porter Casas, Arcusin, Payper i Alier