Infojobs alerta que el mercat demanda un perfil tecnològic on els joves no apliquen

Descarregar Pdf

Infojobs alerta que el mercat laboral espanyol està demandant cada vegada més un perfil tecnològic on, paradoxalment, els joves no s'apliquen, com mostra el retrocés d'alumnes en carreres tecnològiques dels darrers anys, una situació que comporta desajustos en el mercat laboral .

No obstant sembla que la situació està millorant des del 2014 i s'està accelerant a poc a poc; Les empreses tecnològiques tenen la necessitat de contractar gent jove, que està molt ben preparada, per arribar al mercat juvenil, per la qual cosa s'han d'adaptar a les peticions d'aquests nous treballadors, que demanen atenció, volen participar, aportar el seu valor, créixer, ...

Per Infojobs, els factors decisius per a una contractació, entre tots els candidats que compleixen amb les característiques formatives que es demanen, són els idiomes, l'experiència i  l'ésser humà. En aquest sentit es considera fonamental el paper de les dones dins de les empreses actuals i futures ja que són capaços d'establir relacions "més humanes", de persona a persona.

Podeu consultar l'article complet AQUÍ