Informe Infoempleo: Els professionals relacionats amb la informàtica, els més cotitzats a les empreses espanyoles

Descarregar Pdf

redneutral

Segons un estudi realitzat pel portal de compra i venda d'entrades Ticketbis amb dades d'Infoempleo del qual es fa ressò Europa Press, les ocupacions professionals relacionades amb les noves tecnologies i la informàtica són les més cotitzades entre les empreses espanyoles . Així doncs, comercials, enginyers, administradors d'empresa, professionals d'oficis i professionals de tecnologia i informàtica són les professions amb millor perspectiva de futur.

En l'estudi es destaca que són les ocupacions professionals lligades a les noves tecnologies les que segueixen guanyant rellevància. La professió de programador web ocupa la novena posició en un rànquing de més de 900 oficis. Perfils com a analista web o administrador de sistemes estan molt sol·licitats, afegeix l'estudi.

D'altra banda, l'AQU (Agència de Qualitat Universitària catalana) en el seu últim informe revela que, un trimestre després de la graduació, la taxa d'ocupació relativa a les titulacions de la branca informàtica és del 95%. L'AQU destaca que el 80 % d'aquests professionals percep una nòmina mensual superior als 2.000 euros.