Informe ticjob octubre 2015: augmenten les ofertes d'ocupació del sector de les TIC

Descarregar Pdf

CTHqOiQWUAEp7u3.jpg large

El volum d'ofertes d'ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació (TIC) en el mes d'octubre 2015 ha estat de 8.999, el que suposa un increment del 56% respecte al mateix període de l'any anterior, Segons un informe de Ticjob del mes d'octubre.

Al mes d'octubre, entre els llocs més demandats en el sector TIC destaca, del total de les ofertes publicades, el d'Analista Programador Java, tercer mes consecutiu en primera posició, seguit de Software Developer i Consultor Business Intelligence.

Pel que fa a les tecnologies més demandades per les empreses durant el mes d'octubre, Java, Javascript  i Oracle han estat les més sol·licitades per part dels reclutadors.

Pel que fa a l'experiència sol·licitada, les ofertes que sol·liciten candidats  entre 2 i 5 anys d'experiència en el sector TIC.

El tipus de contracte més utilitzat a l'octubre de 2015 ha estat l'indefinit en un 54% de les ofertes, fet que suposa un augment de 8 punts percentuals respecte al mes de setembre. En segon lloc es troba el temporal amb el 31% i per freelance al 12%.

Les comunitats autonòmiques on hi ha hagut més volum d'ofertes d'ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació han estat en aquest ordre: Madrid, Catalunya i Andalusia.