L'EPS realitza unes jornades d'orientació universitària als alumnes de l'Institut Torre Vicens

En concret als alumnes del Cicle Superior d'Edificació i Obra Civil

Descarregar Pdf

Aquesta setmana l'Escola Politècnica Superior ha dut a terme diverses accions de promoció adreçades als alumnes del Cicle Superior d'Edificació i Obra Civil de l'Institut Torre Vicens de Lleida.

D'una banda, el dimarts els alumnes van poder visitar les instal·lacions de l'EPS i van assistir a una xerrada informativa per part d'en Gabriel Pérez; D'altra banda, avui el professor del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació i coordinador del Màster BIM UdL en disseny i gestió d'entorns BIM: edificació, estructures i instal·lacions, Xavier Rodríguez ha visitat l'Institut per fer-hi una xerrada sobre aquesta tecnologia.

El passat curs acadèmic 2017-18 l'EPS va visitar més de 50 centres en el marc d'aquesta campanya. Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària o simplement voleu que vinguem al vostre centre a fer una xerrada informativa de la nostra oferta docent, o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, podeu contactar amb nosaltres i en parlem: