L'EPS viu una nova edició de l'EPS IT Speed dating, ple de gom a gom

Descarregar Pdf

El dimecres 22 de maig es va celebrar una nova edició de l’activitat IT EPS Speed Dating, sota la coordinació dels professors Margarita Moltó, coordinadora de les Pràctiques Tutelades en Empresa de l'EPS i Josep Lluís Lérida, Cap d'Estudis de la branca informàtica.

L’EPS Speed Dating és una activitat de Networking dinàmica i atractiva que es caracteritza per fer entrevistes (entre estudiants i empreses) ràpides i concises en un temps limitat (5-7 minuts). Aquest format afavoreix el contacte, l’intercanvi i la proximitat a l'hora de conèixer el/la candidat/a o l'empresa ideal i permet fer el màxim nombre d’entrevistes en el mínim temps possible. No obstant l’objectiu no és únicament el de fer entrevistes laborals. Els estudiants tenen un ampli ventall d’ofertes de treball i empreses, però no tenen eines efectives per prendre una decisió i desconeixen el que moltes empreses fan. Les empreses per altra banda tenen una gran necessitat de cobrir les seves ofertes laborals, i per fer-ho han de donar-se a conèixer davant dels possibles candidats i explicar-los els projectes que estan duent a terme i les vacants que volen cobrir, tot això de la forma més atractiva i engrescadora possible.

Les empreses us explicaran de forma atractiva i breu els seus projectes i les seves necessitats a tres nivells:

  • possibilitats de contractes laborals
  • possibilitats de realitzar pràctiques i TFG a l’empresa
  • possibilitats de continuar estudiant a l’EPS el Màster en Enginyeria Informàtica en la modalitat de Formació Dual.

L’objectiu principal de la EPS-IT Speed dating és donar veu a les empreses TIC de la nostra àrea d’influència enfront els estudiants que acaben el Grau d'Enginyeria Informàtica (GEI), el doble Grau d’Enginyeria Informàtica i Administració i direcció d’empreses (GEIADE) i el Màster en Enginyeria Informàtica. Les empreses participants IT EPS Speed dating d'aquest curs 2023-24 han estat: GFT, Grup Vall Companys, BonÀrea, IFR, Semic, Ecityclic, Minsait, Grup Electrònica Saltó, Alter software, Mychef i Rodi Motor Sevices.