Montse Vilarrubí, professora de l'EPS, guardonada amb el millor paper en el congrès ITHERM 2022

Es tracta del premi "ITherm 2022 Best Paper Runner-up Award in the System Level Thermal Management Track"

Descarregar Pdf
foto diploma itherm
La professora Montse Vilarrubí amb el diploma que acredita el premi al millor paper del congrès ITHERM

La professora de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), Montse Vilarrubí, ha estat guardonada amb el premi al millor paper en el congrès ITHERM, organitzat per l'IEEE (The Intersociety Conference on Thermal and Thermomechanical Phenomena in Electronic Systems), celebrat a San Diego (Califòrnia) del 31 de maig al 3 de juny.

Patrocinat per IEEE's Electronics Packaging Society, ITherm 2022 és una conferència internacional per a l'exploració científica i en enginyeria de problemes tèrmics, termomecànics i de tecnologia emergent associats amb dispositius electrònics, paquets i sistemes.

Montse Vilarrubí va presentar el treball titulat "Numerical evaluation of bimetallic self-adaptive fins acting as flow disturbing elements inside a microchannel" i va guanyar l'ITherm 2022 Best Paper Runner-up Award in the System Level Thermal Management Track.

Els co-autors d'aquest article són: per part de la UdL, Desideri Regany i el Francesc Majós (estudiants de doctorat), Joan I. Rosell, Manel Ibáñez, Jérôme Barrau, Josep Illa i Ferran Badia (PDI), i per part d’altres universitats, Amrid Amnache, Éttienne Léveille, Rajesh Pandiyan i Luc G. Fréchette.