Paula Prim Farré, titulada del Màster en Enginyeria Industrial de l'EPS, guardonada a la Diada 2025 del COEIC

Guanya un dels Premis Innovació Jove atorgats pel COEIC

Descarregar Pdf
1837668f-3295-44de-b60a-cb826e365e3e
Paula Prim, amb Magda Valls i Guillem Boira | FOTO: COEIC

L’Auditori de l'Edifici Vèrtex al Campus Nord de la UPC va acollir ahir la Diada dels enginyers i enginyeres industrials, la festa institucional de l’Associació/Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

El món canvia de pressa. Adaptar-se ja és un imperatiu per als individus, les empreses i la societat. Ho hem vist els darrers anys amb la pandèmia però també amb altres incidents d’abast mundial com els conflictes bèl·lics o la crisi aranzelària o més propers, com l’apagada elèctrica d’aquest 2025. Estar informats, preparar-se i planificar és imprescindible, però també ser capaços de reaccionar amb rapidesa, prioritzar i resoldre els problemes a la mateixa velocitat que es produeixen. L’enginyeria és part de la solució. La professió afronta reptes amb dades, coneixement i compromís i aporta solucions sòlides a temps complexos. I alhora l'enginyeria aporta certeses! A la Diada 2025 es van explorar totes aquestes possibilitats i es va posar enginyeria a la incertesa.

Durant la trobada, a la que van assistir la directora de l'Escola Politècnica Superior (EPS), Magda Valls i el coordinador del Màster en Enginyeria Industrial de la EPS-UdL, Miquel Nogués, es van lliurar diversos premis i reconeixements que posen en relleu els valors de la professió, les empreses i els estudiants.

En aquest sentit, l’enginyera industrial per l’EPS, Paula Prim Farré, ha estat una de les guardonades amb els premis Innovació Joves, que premien els millors Treballs de Final de Màster (TFM) de les escoles d’enginyeria d’àmbit industrial de Catalunya pel seu treball “Estudi de la implantació d'un sistema de coating per la producció industrial de paper reciclat”, amb direcció del Dr. Daniel Chemisana i Gerard Ferrer, presentat el passat 16 de juliol de 2024.