TICjob: Indicadors de maig 2019 d'ofertes laborals TIC a Espanya

Descarregar Pdf

El portal de feina especialitzat en el sector tecnològic ticjob ha presentat els seus indicadors d'ocupació TIC del maig de 2019 i l''estudi revela que el volum d'ofertes d'ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació (TIC) al mes de maig 2019 ha estat de 10.632, el que suposa un augment del 7,63% respecte al mateix període de l'any anterior.

Entre els llocs més demandats del sector IT, del total de les ofertes publicades, destaca el de Programador, seguit d'Analista Programador i Consultor (Especialista).

Pel que fa a les tecnologies més sol·licitades per les empreses durant el mes de maig, han estat Java, Javascript i SQL.

Pel que fa a l'experiència requerida, les ofertes que sol·liciten candidats entre 2 i 5 anys d'experiència en el sector TIC han estat les de major volum seguides de les de més de 5 anys.

El tipus de contracte més reclamat en abril 2019 ha estat l'indefinit en un 77% de les ofertes. En segon lloc, es troba el temporal amb el 16% i per freelance el 6%.

Les regions a Espanya on hi ha hagut més volum d'ofertes d'ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació han estat en aquest ordre: Madrid, Catalunya i en un tercer lloc Andalusia.