l'EPS present a la 28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Descarregar Pdf

Representants de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) van participar a la 28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica on es van reunir, a l’Auditori de Barcelona, més de 900 professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món tecnològic del sector TIC del país.

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l'acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l'any 1995. Està organitzada conjuntament per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La Nit és el punt de partida de les activitats del sector i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC. L'esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, els premis Alan Turing, de reconeixement al CIO de l’any i a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit (tota la informació dels guardonats aquí).

En representació de l'EPS hi van assistir la directora del centre, Magda Valls; el cap d'estudis de les titulacions de la branca TIC de l'Escola, Josep Lluís Lérida; el coordinador del Grau en Enginyeria Informàtica al campus Igualada-UdL, Jordi Vilaplana i el director del Departament d'Enginyeria Informàtica i Disseny Digital de la UdL, Fernando Cores.