EPS Company Corner. IASO

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Vestíbul EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Inici:
EPS Company iaso23
 
En el marc de l'EPS Company Corner el dimarts 14 de març visita l'EPS l'empresa IASO, empresa líder en arquitectura tèxtil de façanes tèxtils, cobertes ETFE i estructures tensades, en protecció solar i en seguretat per a piscines.
 
L'equip humà de IASO compta amb els millors professionals, 250 empleats que atenen de manera personalitzada als seus clients per adaptar-se al 100% de les seves necessitats creant projectes integrals de principi a fi: són dissenyadors, fabricants i instal·ladors.La seva trajectòria ha traspassat fronteres i, avui en dia, exporten a més de 40 països.
 
El personal de RRHH de IASO informarà els alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM o unes pràctiques remunerades en diferents departaments, també podreu deixar el Curriculum vitae, etcètera.
 
Hi ha altres empreses que ja han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner. Podeu mantenir-vos informats a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS i a les nostres xarxes socials.
 
Hi sou tots convidats.
 
Us esperem!