Jornada d'Orientació Universitària branca informàtica. Ilerna Lleida

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Institut La Mitjana
Adreça:

C/ Bisbe Iglesias, 5
25620 Tremp

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
Ilerna lleida i EPS
Contacte:
Telèfon: 973702705
Email: eps.sotsdirector@udl.cat
Web:
Espai Secundària
Inici:
jou 2

Dimarts 30 d'abril, l'Escola Politècnica Superior oferirà una jornada d'orientació universitària als alumnes dels CFGS de la branca informàtica de Ilerna Lleida coordinada per la Sotsdirectora d'Estudiantat, Promoció i Qualitat de l'escola, Susana Maza.

La jornada se centrarà en una xerrada informativa sobre les possibilitats d'estudis de grau i màster de la branca informàtica que ofereix l'EPS als alumnes del CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, el CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Web, el CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i el CFGS en realització de projectes d'audiovisuals i espectacles.

L'activitat s'emmarca en la campanya de difusió i promoció dels estudis de Grau i Doble Grau de l'Escola Politècnica Superior que dur a terme l'escola cada any amb l'objectiu de donar a conèixer de primera mà la seva oferta formativa diferencial als nois i noies dels col·legis i instituts de les àrees directes d'influència: dobles graus internacionals, aprenentatge en anglès, modalitat de formació dual, etcètera. El passat curs acadèmic 2017-18 es van visitar més de 40 centres en el marc d'aquesta campanya.

Si voleu que participem en la vostra Jornada d'Orientació Universitària o bé voleu organitzar una visita guiada les nostres instal·lacions, ... sigui quina sigui la vostra necessitat, podeu contactar amb nosaltres (correu electrònic, WhatsApp-638 086 190, Twitter, Facebook o Instagram) i en parlem!