Premi Pere Carles

 Descarregar Pdf

6a edició [curs 2021-22]

1687445667111

El passat 20 de juny, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Manresa-Catalunya Central i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida - Campus Igualada, van lliurar el 6è Premi Pere Carles al millor TFG dels Graus de la branca d'Enginyeria Industrial de l'EPS-Campus Universitari d'Igualada.

Marcos Rastrilla Antón va rebre el reconeixement per el seu Treball Final de Grau en Enginyeria Química: “Producció de biogàs amb palla d'arròs”.

El lliurament dels premis va comptar amb la presència de Jordi Valiente Prat, degà del CETIM Catalunya Cental, Josep maria Macià Roldan, gerent del CETIM Catalunya Cental i Grau Baquero, sots-director EPS al Campus Igualada.

El premi, dotat amb 1.000 euros, s'atorga al millor TFG dels Graus de la branca d'Enginyeria Industrial de l'EPS-Campus Universitari d'Igualada (Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Grau en Enginyeria Química) i s'hi poden presentar els estudiants de les titulacions de Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Grau en Enginyeria Química que hagin defensat i aprovat el TFG durant un termini concret (en aquesta edició els alumnes que van presentar el seu TFG durant el curs 2021-22).

5a edició [curs 2020-21]

Adam Gabarró Alcaraz

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Manresa-Catalunya Central i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida - campus Igualada, van lliurar el 5è Premi Pere Carles al millor TFG dels Graus de la branca d'Enginyeria Industrial de l'EPS-Campus Universitari d'Igualada.

Adam Gabarró Alcaraz va rebre el reconeixement per el seu Treball Final de Grau en Enginyeria Química: “Caracterización y detección de antibióticos betalactámicos en poblaciones microbianas mediante técnicas analíticas (HPLC-UV-VIS)”.

El lliurament dels premis va comptar amb la presència el degà del CETIM catalunya Cental, Àngel Vilarasau Soler, de la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de la Universitat de Lleida, Montse Rué i del delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila

El premi, dotat amb 1.000 euros, s'atorga al millor TFG dels Graus de la branca d'Enginyeria Industrial de l'EPS-Campus Universitari d'Igualada (Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Grau en Enginyeria Química) i s'hi poden presentar els estudiants de les titulacions de Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Grau en Enginyeria Química que hagin defensat i aprovat el TFG durant un termini concret (en aquesta edició els alumnes que van presentar el seu TFG durant el curs 2020-21).

4a edició [curs 2019-20]

José Antonio Bermúdez Garcia

El lliurament dels premis va tenir lloc el15 de juny  en un acte amb la presència de la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de la Universitat de Lleida, Montse Rué; el delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila; la tercera tinent d’alcaldia, Carlota Carner; la presidenta de l’Ateneu Igualadí, Mireia Claret; i el president de Rotary Club, Joan Mateu Castells.

El premi, dotat amb 1.000 euros, se'l va endur José Antonio Bermúdez Garcia, estudiant del grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, pel treball “Sistema de detección y aviso de accidentes de bicicleta”.

3a edició [curs 2018-19]

Raúl Novillas Gardeta

La cerimònia d’entrega de premis va tenir lloc el dijous 23 de maig a la sala d’actes del Campus Igualada-UdL, en un acte presidit per la vicerectora d’estudiants i ocupabilitat de la Universitat de Lleida, Montse Rué, acompanyada pels representants de les institucions i associacions que col·laboren en els premis:  Francina Bosch, presidenta de Rotary Club Igualada; Mireia Claret, presidenta de l’Ateneu Igualadí; Maribel Cuadras, regidora de Govern Obert i Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament d’Igualada; i Xavier Barberà, president del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada.

El Col·legi d’Enginyers de la Catalunya Central, va fer entrega del premi Pere Carles al millor treball de fi de grau del Campus Universitari Igualada-UdL.

El premi, dotat en 1.000 euros, se’l va endur Raúl Novillas Gardeta pel treball “Estudio de viabilidad de una planta solar mediante un prototipo”, una recerca que, segons va afirmar el mateix Pere Carles en l’acte d’entrega de premis, posa l’accent en “el gran repte de l’enginyeria actual i del futur: aturar el canvi climàtic”.

 

2a edició [curs 2017-18]

Ester Ferrero Pérez

Ester Ferrero, estudiant d’Enginyera Industrial de l’Escola Enginyeria d’Igualada és la guanyadora del 2n Premi Pere Carles, un guardó dotat amb 1.000 euros que reconeix el millor projecte i treball fi de carrera del Grau en Química i del Grau en Organització Industrial que són les especialitats que s’imparteixen a l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, amb el treball: Sistema automatitzat de classificació de pilotes.

El premi, de periodicitat anual, és una incitativa del Col·legi Professional d’Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa i que compta el suport de l’Escola d ́Enginyeria d’Igualada. Aquest guardó busca motivar els estudiants a fer un bon treball de fi de grau, que sigui rellevant i innovador, sense perdre la visió pràctica i funcional.

1a edició [curs 2016-17]

Vanesa Mases Espinasa

Premi Pere Carles. Bases de la convocatòria

Què has de fer per presentar-te al premi

Poden participar en aquest premi tots els estudiants del Grau en Enginyeria Química i del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística de l'EPS que hagin defensat i aprovat el Treball Final de Grau durant el curs anterior a la convocatòria. Per presentar-se al premi, cal que el treball es publiqui al RecerCAT.

Premis

S’estableix el següent premi:

  • Premi dotat amb 1000€ per al millor Treball Final de Grau de les titulacions d’Enginyeria Química i del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística.

Addicionalment a tots els alumnes que optin al premi se´ls hi oferirà la possibilitat de col·legiar-se o associar-se al CETIM, de forma gratuïta,  durant un període de sis mesos.

Així mateix, a tots els finalistes se’ls hi podrà lliurar un diploma o obsequi.

   Darrera modificació: