Uppsala University

Uppsala Logo


http://www.uu.se/


Adreça:  St Olofsgatan 10B, 753 12 Uppsala (Suecia)
Telèfon:  + (46) 18 471 00 00

Places:
3
Durada (mesos): 6
Observacions: Intercanvi a nivell de Màster.
Dades bàsiques: La universitat d'Uppsala és una universitat situada a la ciutat d'Uppsala i és la universitat  més antiga d'Escandinàvia, havent estat fundada en 1477. Constantment està classificada entre les millors universitats d'Europa septentrional i generalment es considera com una de les institucions d'educació superior més prestigioses d'Europa.
La universitat va protagonitzar un paper important  durant el desenvolupament de l'Imperi suec a finals del segle XVI, fet que li va permetre obtenir estabilitat financera a partir d'una gran donació del rei Gustau II a principis del segle XVII.
La Universitat d'Uppsala pertany al Grup Coïmbra d'universitats europees i compta amb 9 facultats distribuïdes en tres "dominis disciplinaris": el primer correspon al d'humanitats i ciències socials, el segon a les àrees de medicina i farmàcia, i finalment, l'últim cobreix els sectors de ciència i tecnologia. Té al voltant de 20.000 estudiants, dels quals vora  2.000 corresponent a estudiants de doctorat i posseeix un nombre de personal acadèmic d'aproximadament 3.600 professors i investigadors, d'un total de 5 500 treballadors.
A la Universitat d'Uppsala, la cooperació internacional constitueix un mitjà i una estratègia per millorar la qualitat dels programes d'investigació i estudi.

Boto Mobilitat  CapçeleraBoto Mobilitat UPPSALA Rueda


Uppsala