Acte de cloenda del Curs de certificació NSE4 Fortinet de SEMIC-EPS

Descarregar Pdf
IMG_1532
Els alumnes de curs amb l'equip de formadors i Òscar Lòpez, director general de SEMIC i Magda Valls, directora de l'EPS

El dissabte 29 de gener, la Sala de Graus de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha acollit l'acte de cloenda del primer curs de certificació NSE4 Fortinet de SEMIC-EPS, una formació específica per a tècnics en Ciberseguretat, (certificació NSE 4 Network Security Professional del Fortinet Security Academy Program -FSAP-) essent l'EPS-UdL la primera universitat catalana a formar part del Security Academy Program de Fortinet. El programa Fortinet Security Academy inclou 8 nivells de certificacions abastant des de la formació tècnica sobre productes de ciberseguretat fins a la formació avançada basada en solucions i els seus professionals es troben entre els perfils laborals més demandats actualment en el sector IT.

En aquesta primera edició d'aquest programa, impartida per l'equip d'experts en seguretat de SEMIC liderat per Jordi Solé, Enterprise Systems Business Development Manager de SEMIC, els dissabtes dels mesos de novembre, desembre de 2021 i gener del 2022, han pogut matricular-se un total de 16 alumnes, estudinats i antics alumnes d'estudis relacionats amb l'enginyeria informàtica de l'EPS: Eulàlia Huguet, Fernando Villa, David Manjon, Ivan Teixidó, Oscar Nuño, Andreu Nadal, Gerard Guerrero, Xavier Vila, Adrià Fabra, Xavier Reverter, Marc Sabaté, Ana Sánchez, Joan Soldevila, Gianfranco Reyes, Gabriel Garcia i Ahmed Azzamouri.

Cal destacar que el preu aproximat en el mercat d'aquesta formació, inclosos drets d'examen, és de 500 €. El conveni signat per la UdL amb l'empresa FORTINET ha permes als alumnes de l'EPS accedir a la formació i els drets d'examen per un import total de 60 €.

L'acte de cloenda ha comptat amb la presència d'Òscar López, director general de SEMIC i el Jordi Solé, director tècnic i responsable de desenvolupament de negoci de sistemes empresarials a SEMIC, així com de Magda Valls, directora de l'EPS i Josep L. lérida, cap d'estudis de les titulacions d'informàtica de l'escola.

El Sr. Òscar López ha fet una valoració molt positiva del curs i del fet que 16 persones hagin fet l'esforç de participar-hi tot i tractar-se d'una formació realitzada els dissabtes al matí. Ha posat en valor la tasca acomplida en aquest sentit per l'empresa Semic i el seu equip de formadors i ha animat als alumnes a continuar formant-se en aspectes específics que, de segur, els auguren a tots ells un futur esplèndid. Per la seva banda, des de la direcció de l'escola s'ha agraït a l'empresa Semic la disponibilitat i facilitats a l'hora d'oferir aquest curs als alumnes del centre i han obert de bat a bat la porta per a següents edicions d'aquesta iniciativa, i de latres, vinculades a la formació del talent local i a l'especialització tecnològica a la nostra ciutat.