Orles Acadèmiques

 Descarregar Pdf

 L'acte de lliurament de les orles acadèmiques és la cerimònia oficial que clausura el curs escolar i serveix de reconeixement als estudiants que, al llarg d'ell, han completat els requisits acadèmics d'un pla d'estudis; En el cas de l'Escola Politècnica Superior (EPS)de la Universitat de Lleida (UdL) han finalitzat un grau, un doble grau o un màster i, per tant, s'han fet meritoris del títol acadèmic corresponent. A l'EPS aquest acte s'instaurà el curs 1994-95 (el padrí de promoció fou Josep Clotet, qui ha estat fins l'any 2018 gerent del PCITAL) i, any rere any, l'acte ha anat adquirint importància, fet que ha propiciat un canvi d'escenari els darrers anys al Palau de Congressos de Lleida (la Llotja) o a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

L'acte compta amb la presència de les autoritats acadèmiques i, normalment està presidit pel rector o un vicerector i es convida a una personalitat rellevant vinculada amb l'àrea d'estudis dels graduats de per tal que actuï com a padrí de la promoció, el qual pronuncia un discurs o lliçó magistral. A l'acte de lliurament d'orles acadèmiques de l'EPS hi han participat, com a padrins de promoció, rellevants personalitats, com per exemple: Ramon Roca, president de Ros Roca Group; Antoni Brufau, president executiu de Repsol YPF; Josep M. Pujol, president del Grup Pujol; Emma Fernández, directora general de Talent, Innovació i Estratègia d’Indra; Ramon Térmens, president del Grup Taurus; Francisco Sapena, president executiu de Lleida.Net.; Joaquím Coello, President d’Applus+; Àngel Ros, alcalde de Lleida, María Malaxechevarria, directora general de Sostenibilitat d'Endesa, Jaume Alsina i Calvet, fundador i president de bonÀrea, Ana Vallés, presidenta del Grup Sorigué, Josep M. Ganyet, CEO de Mortesen i divilgador digital i Xavier Argilés, vicepresident del Grup Nufri, entre altres.

   Darrera modificació:

Històric. Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques de l'EPS

 Descarregar Pdf

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2023-24. Montse Pujol Torrent (PMP Prêt-à-porter casas)

Lleida

El rector de la Universitat de Lleida i la directora de l’Escola Politècnica Superior tenen l’honor de convidar-vos al solemne acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de les promocions:

 • XIV Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació
 • XII Màster en Enginyeria Informàtica
 • XII Màster en Enginyeria Industrial
 • XI Grau en Enginyeria Informàtica
 • XI Grau en Enginyeria Mecànica
 • XI Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • VII Doble titulació: Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Administració i Direcció d’Empreses
 • IV Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat
 • III Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives

que seran apadrinades per la Sra. Montse Pujol Torrent, Fundadora i Consellera Delegada de PMP Casas Prêt-à-porter casas

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Ricard Vinyes de La Llotja de Lleida (Av. de Tortosa, 6)  el dijous 20 de juny de 2024, a les 19.00h

2ca6e2d2-2a81-4376-8701-357a5f3fbff1_source-aspect-ratio_default_0

Igualada

S'informarà pròximament

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2022-23. Xavier Argilés Figuerola (Nufri)

Lleida

1f9cde1d-cb39-4047-a2ca-842598a63003

L’Auditori Ricard Vinyes del Palau  La Llotja de Lleida va acollir el dijous 22 de juny de 2023 el solemne acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de les promocions:

 • XIII Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació
 • XI Màster en Enginyeria Informàtica
 • XI Màster en Enginyeria Industrial
 • X Grau en Enginyeria Informàtica
 • X Grau en Enginyeria Mecànica
 • X Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • VI Doble titulació: Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Administració i Direcció d’Empreses
 • III Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat
 • II Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives

que van estar apadrinades pel Sr. Xavier Argilés Figuerola, vicepresident del grup Nufri.

El Grup Nufri és un grup agroindustrial amb 50 d’anys d’experiència i trajectòria e el sector que compta amb una plantilla de més de 2.000 treballadors, molt d’ells d’alta tecnificació.

Va presidir l'acte de Sr.Jaume Puy Llorens, Magnífic rector de la Universitat de Lleida i va comptar amb la presència del Sr.Delfí Robinat i Català, president del Consell Social de la UdL, i la Sra. Magda Valls, directora de l’EPS, el Sr. Xavier Argilés Figuerola,  padrí de la promoció i la Sra. Margarita Moltó, Secretaria Acadèmica de l’EPS.

 


 

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

Discursos

Sr. Xavier Argilés Figuerola, padrí de la promoció

 

Breu currículum del Sr. Xavier Argilés

El Sr. Argilés inicia la seva trajectòria professional a Nufri treballant en projectes de cogeneració però aviat assoleix la gestió del manteniment de la planta per, posteriorment exercir de cap del departament d’Enginyeria i noves inversions del Grup.

Actualment és vicedirector del Grup Nufri, exercint de director general de sucs de fruita, energia i inversions. És un exemple de com l'experiència, la innovació i la tecnologia van de la mà per transformar-se en una empresa referent en el seu sector.

Tanmateix també ostenta el càrrec de conseller delegat de l’empresa Indulleida, Energia Nufri i Manufri. Mostra el seu compromís amb el medi ambient i sostenibilitat. Amb Energia Nufri s'ha invertit en diferents formes de producció energètica: solar, per cogeneració a partir de biomasa, hidràulica.

Membre del Fòrum de participació CONNECTA UDL del consell social de la universitat de Lleida

Membre de la junta del col·legi d’enginyers industrial delegació Lleida

Membre del Administrative Council de la Schutzgemeinschaft der Fruchtsaft-Industrie e.V. (SGF) (associació alemanya de fabricants i envasadors de sucs de fruita)

 

 

Igualada

thumbnail_image007 (1)

L’Ateneu Igualadí va viure el passat divendres 16 de juny l'acte de lliurament de les orles acadèmiques per als seus titulats, corresponents als estudis de grau de l'Escola Politècnica Superior al Campus Universitari Igualada-UdL:

 • V Promoció del Grau en Enginyeria Química,

apadrinada per la Sra. Rosa Cuadros Domènech, professora de la titulació

 • V Promoció del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística

apadrinada per la Sra. Adela Pagès Bernaus, professora de la titulació

 • III Promoció del Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació

apadrinada pel Sr. Jordi Mateo Fornés, professor de la titulació

L’acte va comptar amb la presència del delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, el Sr. Carles Capdevila, de la tercera tinent d’Alcalde a l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner,  de la directora de l’Escola Politècnica Superior, la Sra. Magda Valls i el padrí i madrines de promoció, Jordi Mateo, Rosa Cuadros i Adela Pagès.

 

 

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2021-22. Josep M. Ganyet (Mortesen)

Lleida

La Seu Vella de Lleida, va acollir el 30 de juny de 2022, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla els nous enginyers, arquitectes tècnics i dissenyadors digitals corresponents a les promocions:

 • XII Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació
 • X Màster en Enginyeria Informàtica
 • X Màster en Enginyeria Industrial
 • IX Grau en Enginyeria Informàtica
 • IX Grau en Enginyeria Mecànica
 • IX Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • V Doble titulació: Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Administració i Direcció d’Empreses
 • II Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat
 • I Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives

Va presidir l'acte el vicerector de la Universitat de Lleida, el Sr. Francesc Giné i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Josep Maria Ganyet i Cirera, CEO de Mortesen i divulgador digital

 

GALERIA FOTOGRÀFICA ORLES LLEIDA

Igualada

El Campus Universitari Igualada-UdL va viure el passat 10 de juny el solemne acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, corresponent a les promocions:

 • IV Promoció del Grau en Enginyeria Química
 • IV Promoció del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística
 • II Promoció del Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació

L'acte va tenir lloc al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia i va comptar amb la presència del delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila, la directora de l'EPS, Magda Valls, el sotsdirector de l’Escola Politècnica Superior de la UdL a Igualada, Grau Baquero i el Sr. Marc Castells Berzosa, alcalde d’Igualada.

Els titulats de l'EPS al campus Igualada van ser apadrinats per la Sra. Rosa Cantero Gómez, professora del Grau en Enginyeria Química, la Sra. Adela Pagès Bernaus, professora del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i cap d'estudis de les titulacions d'enginyeria a Igualada i pel Sr. Jordi Vilaplana Mayoral, professor del Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació.

GALERIA FOTOGRÀFICA ORLES IGUALADA

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Cursos 2019-20 / 2020-21. Anna Vallés (Grup Sorigué)

Els actes de lliurament es duran a terme en modalitat presencial amb aforament limitat (2 familiars per alumne) i seran retransmesos

Així mateix, tots dos actes, seran retransmesos en directe per streaming en directe

Lleida

20210702_194604

L’Auditori Ricard Vinyes del Palau  La Llotja de Lleida (Av. de Tortosa, 6-8) va acollir el divendres 2 de juliol de 2021 el solemne acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de les promocions:

 • X i XI Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació
 • VIII i IX  Màster en Enginyeria Informàtica
 • VIII i IX Màster en Enginyeria Industrial
 • VII i VIII Grau en Enginyeria Informàtica
 • VII i VIII Grau en Enginyeria Mecànica
 • VII i VIII Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • III i IV Doble titulació: Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Administració i Direcció d’Empreses
 • I Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat

apadrinades per la Sra. Ana Vallés Blasco, Presidenta del grup Sorigué.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

VÍDEO RESUM DE L'ACTE

Acte de lliurament de les orles acadèmiques EPS 2021

Breu Currículum Vitae de la Sra. Ana Vallés

Ana Vallés és presidenta del grup empresarial Sorigué.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, va estudiar també Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya.

Actualment presideix el Saló Barcelona Building Construmat de Fira Barcelona, és membre del Consell Assessor del Banc Santander per a Catalunya i és vocal consultora de la Cambra de Comerç de Tarragona.

En el camp de l'arquitectura, és membre del Patronat de la Fundació Arquitectura i Societat i del IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya). I en l'àmbit social, és membre del Consell Assessor de Fundació Exit.

Molt vinculada a l'art i la cultura, Ana Vallés, ha creat la col·lecció de la Fundació Sorigué reconeguda com una de les col·leccions d'art contemporani més important d'Espanya. A més, és membre del consell assessor de la fira ARCO, vicepresidenta de la Fundació Miró i patrona d'institucions tan rellevants com el Museu Reina Sofia, el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i el Museu d'Art contemporani de Barcelona (MACBA).

Ana Vallés, és la impulsora de PLANTA, un projecte innovador intersecció entre el món de l'art i l'empresa i des del qual promou la innovació, la sostenibilitat i el desenvolupament de la creativitat i el talent.

Ferma defensora d'una formació de qualitat en totes les etapes de la vida, el seu compromís l'ha portat a mantenir un especial vincle amb la Universitat de Lleida

Igualada

E5T2yLNXMAUeCiD

El Campus Universitari Igualada-UdL va viure el passat divendres 2 de juliol l'acte de lliurament de les orles acadèmiques per als seus titulats, corresponents als estudis de grau de l'Escola Politècnica Superior:

 • II i III Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística
 • II i III Grau en Enginyeria Química
 • I Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

L'acte va tenir lloc a l’exterior de l’edifici del campus igualadí al Pla de la Massa. L’acte va comptar amb la presència la sotsdirectora de l’Escola Politècnica Superior de la UdL a Igualada, Carla Vintró, el delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila i la tercera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner.

Els titulats de l'EPS al campus Igualada van ser apadrinats per la Sra. Carla Vintró Sánchez, professora del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i sotsdirectora de l’Escola Politècnica Superior al Campus d’Igualada, per la Sra. Anna Bacardit Dalmases, professora del Grau en Enginyeria Química i directora del grup de recerca A3 Leather Innovation Center, i pel Sr. Jordi Mateo Fornés, professor del Grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació i investigador del grup de recerca Grup de Computació Distribuïda.

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2018-19. Magí Clavé (BCE)

Padrí promoció: Magí Clavé European Central Bank Deputy Director General Information Systems

L’Auditori Ricard Vinyes del palau de Congressos - La Llotja de Lleida va acollir el passat 4 de juliol de 2019, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 99 nous enginyers i arquitectes tècnics corresponents a les promocions:

 • IX Grau en Arquitectura Tècnica
 • VII Màster en Enginyeria Informàtica
 • VII Màster en Enginyeria Industrial
 • VI Grau en Enginyeria Informàtica
 • VI Grau en Enginyeria Mecànica
 • VI Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • II Doble titulació: Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Administració i Direcció d’Empreses

Va presidir l'acte el Mgfc Rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Jaume Puy i van ser apadrinades pel Sr. Magí Clavé, Subdirector general de Sistemes d'Informació del Banc Central Europeu (BCE).

 
 

Breu Currículum Vitae del Sr. Magí Clavé

Magí Clavé graduated from the University of Barcelona in Computer Sciences and obtained an MBA from ESADE. He completed Advanced Management Programmes in IESE (2000), Oxford University (2007) and Chicago University (2015). He started his professional career in the IT software development centre at the headquarters of Siemens in Munich, later managing IT banking projects for international clients in Germany, Canada, Portugal, and Spain.

From 1995 to 2004 he was Director of IT at the Deutsche Bank in Spain; his responsibilities included the establishment of a pan-European Centre of Competence in order to develop banking applications for Deutsche Bank Retail & Private and Corporate Banking across Europe.

In 2005, he joined the European Central Bank as Senior Manager in the Directorate General Information Systems; the main mission was to professionalise IT services within the Bank, transform the ECB IT landscape and to strengthen the unit in order to master the future challenges e.g. the incorporation of new countries to the Euro. 

Following an ECB restructuring in January 2010, Magí Clavé was appointed as Deputy Director General. As a deputy he focuses on leading a number of strategic initiatives such as ECB IT mobile, ECB digitalisation, Big Data and Data Centres as well as Business Continuity Strategy. All these strategic projects aim to modernise the institution. Simultaneously, he has been in charge of delivering critical infrastructure and business solutions. He is also a member (or was a past member) of internal ECB/Eurosystem committees  e.g. for the establishment of the Supervisory Single Mechanism  in 2014, Eurosystem Information Technology Committee since 2005  and ECB Operational Risk Commitees since 2016.

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2017-18. Jaume Alsina (BonÀrea)

Padrí Promoció: JAUME ALSINA I CALVET, fundador i president de bonÀrea

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida va acollir el passat 5 de juliol de 2018, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 122 nous enginyers i arquitectes tècnics corresponents a les promocions:

 • VIII Grau en Arquitectura Tècnica
 • VI Màster en Enginyeria Informàtica
 • VI Màster en Enginyeria Industrial
 • V Grau en Enginyeria Informàtica
 • V Grau en Enginyeria Mecànica
 • V Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • I Doble titulació: Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Administració i Direcció d’Empreses

Va presidir l'acte el vicerector de professorat de la Universitat de Lleida, el Sr. Carles Capdevila i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Jaume Alsina i Calvet, fundador i president del grup bonÀrea.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2016-17. María Malaxechevarria (Endesa)

Padrí Promoció: MARÍA MALAXECHEVARRÍA GRANDE, Directora general de Sostenibilitat d'Endesa

La Sala Ricard Vinyes de La Llotja  – Palau de Congressos de Lleida, va acollir el 29 de juny de 2017, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 128 nous enginyers i arquitectes tècnics corresponents a les promocions:

 • VII Grau en Arquitectura Tècnica
 • V Màster en Enginyeria Informàtica
 • V Màster en Enginyeria Industrial
 • IV Grau en Enginyeria Informàtica
 • IV Grau en Enginyeria Mecànica
 • IV Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • IV Doble Grau en Arquitectura Tècnica i Civil Engineering (VIA University College)
 • II Doble Grau en Enginyeria Mecànica i Engineering, Energy and Enviromental Engineering (NOVIA University of Applied Science)

Va presidir l'acte el vicerector de la Universitat de Lleida, el Sr. Francisco García i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions la Sra. María Malaxechevarria Grande, directora general de Sostenibilidad de Endesa.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Actuació Musical Estudiantat

Títol de la canço: "Seguir lliutant"

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2015-16. Àngel Ros (Paeria)

Padrí Promoció: ÀNGEL ROS DOMINGO, Paer en cap de Lleida

La Sala Ricard Vinyes de La Llotja  – Palau de Congressos de Lleida, va acollir el 30 de juny de 2016, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 154 nous enginyers i arquitectes tècnics corresponents a les promocions:

 • VI Grau en Arquitectura Tècnica
 • IV Màster en Enginyeria Informàtica
 • IV Màster en Enginyeria Industrial
 • III Grau en Enginyeria Informàtica
 • III Grau en Enginyeria Mecànica
 • III Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica
 • III Doble Grau en Arquitectura Tècnica i Civil Engineering (VIA University College)
 • I Doble Grau en Enginyeria Mecànica i Engineering, Energy and Enviromental Engineering (NOVIA University of Applied Science)

Va presidir l’acte  el rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Roberto Fernández i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr.Àngel Ros i Domingo, llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona,  Màster en Administració i Direcció d’Empreses (Executive MBA) per l’Institut d’Empresa de Madrid i Doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Madrid, professor associat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i Paer en cap de Lleida

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2014-15. Josep M. Llop (Arquitecte-Urbanista)

Padrí Promoció: JOSEP MARIA LLOP TORNÉ, arquitecte – urbanista director de la Càtedra UNESCO  de la UdL en Ciutats Intermèdies.

La Sala Ricard Vinyes de La Llotja  – Palau de Congressos de Lleida, va acollir el 2 de juliol de 2015, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 125 nous enginyers i arquitectes tècnics corresponents a les promocions:

 • V Grau en Arquitectura Tècnica, amb 38 titulats
 • III M àster en Enginyeria Industrial, amb 2 titulats
 • III Màster en Enginyeria Informàtica, amb 2 titulatsII Grau en Enginyeria Informàtica, amb 29 titulats
 • II Grau en Enginyeria Mecànica, amb 40 titulats
 • II Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, amb 14 titulats

.

Va presidir l’acte  el rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Roberto Fernández i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Josep M. Llop Torné, arquitecte – urbanista director de la Càtedra UNESCO  de la UdL en Ciutats Intermèdies.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2013-14. Joaquím Coello (Applus+)

Padrí Promoció: JOAQUIM COELLO BRUFAU, President d’Applus+

La Sala Ricard Viñes de La Llotja  – Palau de Congressos de Lleida, va acollir el 3 de juliol de 2014, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 171 nous enginyers i arquitectes tècnics corresponents a les promocions:

 • IV Grau en Arquitectura Tècnica, amb 55 titulats
 • II M àster en Enginyeria Industrial, amb 9 titulatS
 • II Màster en Enginyeria Informàtica, amb 7 titulats
 • I Grau en Enginyeria Informàtica, amb 33 titulats
 • I Grau en Enginyeria Mecànica, amb 51 titulats
 • I Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, amb 16 titulats

 

Va presidir l’acte el rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Roberto Fernández i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Joaquím Coello Brufau, President d’Applus+

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2012-13. Joan Vallvé (COEIC)

Padrí Promoció: JOAN VALLVÉ i RIBERA, Degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya

L’Auditori de Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont, va acollir el 27 de juny de 2013, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’orla 73 nous graduats i enginyers corresponents a les promocions:

 • I Grau en Arquitectura Tècnica
 • VI Màster en Enginyeria de Programari Lliure
 • V Màster en Interacció Persona – Ordinador
 • III Màster en Ciències Aplicades a l’Enginyeria
 • I M àster en Enginyeria Industrial
 • I Màster en Enginyeria Informàtica

Va presidir l’acte el rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Roberto Fernández i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Joan Vallvé i Ribera, degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2011-12. Sisco Sapena (Lleida.net)

Padrí Promoció: FRANCESC SAPENA SOLER, fundador i CEO de Lleida.NET

L’Auditori de Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont, ple a vessar de familiars i amics, va acollir l'1 de juliol de 2012, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’Orla 123 nous enginyers corresponents a les promocions:

 • XX Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
 • XX Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
 • XIII Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica
 • II Grau en Enginyeria de l’Edificació
 • VIII Enginyeria Informàtica

Va presidir l’acte el rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Roberto Fernández i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Francisco Sapena Soler, president executiu de Lleida.Net.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2010-11. Ramon Termens (Taurus)

Padrí Promoció: RAMON TERMENS NAVARRO, fundador i president Grup Taurus

L’Auditori de Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont, ple a vessar, va acollir el passat 22 de juny de 2011, l’acte de lliurament de les Orles Acadèmiques de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. En concret van rebre l’Orla 129 nous enginyers corresponents a les promocions:

 • XIX Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
 • XIX Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
 • XII Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica
 • I Grau en Enginyeria de l’Edificació
 • VII Enginyeria Informàtica
 • I Màster en Ciències Aplicades a l’Enginyeria

Va presidir l’acte el rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Roberto Fernández i va apadrinar als estudiants de les diferents titulacions el Sr. Ramon Térmens, president del Grup Taurus.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2009-10. Emma Fernández (Indra)

Padrina Promoció: EMMA FERNÁNDEZ ALONSO, directora general de Talent, Innovació i Estratègia d’Indra

El passat divendres 18 de juny, a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont és va dur a terme l’acte de Lliurament de les orles Académiques de l’Escola Politècnica Superior a les promocions:

 • XVIII d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
 • XVIII d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
 • XI d’Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat en Mecànica
 • VI d’Enginyeria en Informàtica
 • III Màster en Enginyeria de Programari Lliure
 • II Màster en Interacció Persona-Ordinador
 • II Arquitectura Tècnica

Les promocions van ser apadrinades per la Sra Emma Fernández Alonso, directora general de Talent, Innovació i Estratègia d’Indra

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Resta de cursos acadèmics


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2008-09

Padrí Promoció: JOSEP MARIA PUJOL i GORNÉ, president del Grup Pujol


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2007-08

Padrí Promoció: ANTONI BRUFAU NIUBÓ, president executiu de Repsol YPF


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2006-07

Padrí Promoció: RAMON ROCA ENRICH, president de Ros Roca Group

Galeria Fotogràfica


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2005-06

Padrí Promoció: FRANCESC VIDAL CODINA, delegat territorial d'Ensenyament a Lleida


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2004-05

Padrí Promoció: LUISA F. CABEZA FABRA, professora de l'EPS

Galeria Fotogràfica


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2003-04

Padrí Promoció titulacions industrials: JOSEP VALERA SERRA, catedràtic de matemàtiques d'institut i representant al parlament de Catalunya

Padrina Promoció titulacions informàtica: MONTSERRAT MÍNGUEZ GARCIA, regidora d'Hisenda, Administració Oberta i Joventut de l'Ajuntament de Lleida

Galeria Fotogràfica


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2002-03

Padrí Promoció: JOSEP MARIA MIRET BIOSCA, professor de l'EPS


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2001-02

Padrí Promoció: JAVIER CHAVARRIGA SORIANO, professor de l'EPS


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 2000-01

Padrí Promoció: ANTONI ARBONÉS VIÑES, regidor Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Lleida


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 1999-2000

Padrí Promoció: ESTANIS TREPAT RIBÉ, degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Induatrials de Lleida


 Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 1996-1997

Padrí Promoció: JESÚS LORES VIDAL, professor de l'EUP


Acte de Lliurament de les Orles Acadèmiques. Curs 1994-1995

Padrí Promoció: JOSEP CLOTET SOPEÑA, professor de l'EUP

   Darrera modificació: