Premi Consell Social UdL

 Descarregar Pdf

Jesús Moterrubio i Josep Maria Salvia

El passat 23 de desembre el Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat va acollir l'acte de lliurament dels premis Consell Social de la Universitat de Lleida, curs 2021-22.

Pel que fa a l'Escola Politècnica Superior, el Premi Consell Social 2022 va guardonar un parell de graduats:

  • Jesús Monterrubio Marco,  titulat en Enginyeria Mecànica i alumne del Màster en Enginyeria Industrial pel seu treball final de grau, Viabilitat de l’aplicació del Radiative Cooling a Àfrica: mapeig de potencial i anàlisi de producció enfront demanda energètica, sota la direcció d’Íngrid Martorell i Roger Vilà, presentat el passat 6 de juliol.
  • Josep Maria Salvia Hornos ,  titulat en Enginyeria Informàtica i ADE i alumne del Màster en Enginyeria Informàtica pel seu treball final de grau, OptiLog: A Python Framework for SAT-based applications, sota la direcció de Carlos Ansótegui i Xavier Sabi, presentat el passat 12 de setembre.

Oriopl Alàs Cercós

El passat divendres 10 de desembre el Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat va acollir l'acte de lliurament dels premis Consell Social de la Universitat de Lleida, curs 2020-21.

Pel que fa a l'EPS, el Premi Consell Social 2021 va ser pera en Oriol Alàs Cercós titulat en Enginyeria Informàtica i alumne del Màster en Enginyeria Informàtica pel seu treball final de grau, Implementació d'un sistema criptogràfic per l'enviament del consum en sistemes de comptadors intel·ligents, sota la direcció de Francesc Sebé Feixas i presentat el passat 15 de juliol.

Llorenç Bover Pol

Premi Consell Social 2020:

Llorenç Bover Pol, titulat del Grau en Enginyeria Mecànica i alumne del Màster en Enginyeria Industrial pel seu treball Disseny d’un sistema potabilitzador d’aigua per rajos ultraviolats, dirigit per Jordi Casanovas.

Radu Spaimoc

Premi Consell Social 2018-19:

Radu Spaimoc del Grau en Enginyeria Informàtica pel seu treball "Desenvolupament API & APP Multiplataforma" dirigit per Montserrat Sendín i Roger Orellana.

Accèssit Premi Consell Social 2018-19:

Elena Rúbies García, alumna del grau en Enginyeria Mecànica amb el seu treball "Design of the Motion System of a Low-cost Mobile Robot" dirigit per Jordi Palacin.

Oriol Revés Freixa

L’alumne del Grau en Enginyeria Mecànica de l’EPS, Oriol Revés Freixa, va ser un dels guardonats amb un dels premis Consell Social al  Millor Treball Final de Grau (TFG) d'estudiantat que continua cursant màster a la Universitat de Lleida, dotat amb 3.000€ .

L’Oriol Revés va presentar el seu TFG, Disseny i construcció d’un destapador mecànic de pots de confitura, dirigit pel professor de l’EPS, Joan Roca, el passat 6 de setembre.

   Darrera modificació: