Ariadna Carrobé guanya el Premi Enginyers 2019 del COEIC i l'EPS

El segon premi recau en Víctor Lacasa Mesa

Descarregar Pdf
premienginyers2019 (2)
Ariadna Carrobé recollint el premi Enginyers 2019

El passat divendres, 29 de novembre, la Sala de la Canonja de la Seu Vella de Lleida va acollir el Sopar de Germanor de la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

En el marc del sopar també es va realitzar l'acte de lliurament de la 6a edició del Premi Enginyers al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Industrial de l'EPS-UdL 2019 que coorganitza el COEIC i l'EPS. En aquesta edició el jurat va decidir guardonar el TFM d'Ariadna Carrobé Montalvo: "Thermal Behaviour on an earthbag building in mediterranean continental climate" dirigit per les professores Lídia Rincón i Ingrid Martorell, presentat el passat 12 de setembre. L'Ariadnava rebre un premi de 1.000 €, formació específica del Col·legi per valor de 250 € i un any de col·legiació gratuïta.

El segon premi va ser per a en Víctor Lacasa Mesa pel seu TFM: "Projecte executiu de les instal·lacions d’una nau industrial en el municipi del Prat de Llobregat" dirigit pel professor Josep V. Marín i presentat el passat 12 de juliol. En Víctor va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.

Finalment durant el sopar es va donar la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades del 2019! Tots ells van rebre un any de col·legiació gratuïta!