Premi Enginyers

 Descarregar Pdf

Jaume Camarasa Falip

Jaume Camarasa Falip va guanyar la 10 edició del premi Enginyers amb el seu Treball Fi de Màster en Enginyeria Industrial "Ús de refrigeració bifàsica per a aplicacions microelectròniques: estat de l’art i disseny experimental" valorat en 1.000 € i un xec de formació  que es realitzi a la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya per valor de 250 € . Jaume Camarasa Falip es investigador predoctoral del SEMB

Ricard Bitria Ribes va aconsseguir un accèssit per al segon classificats consistent en un paquet de formació per valor de 250 € vàlid per a qualsevol curs de formació que es realitzi a la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Clàudia Pons Teixidó

_DFT1615 (2)
D'esquerra a dreta: Margarita Moltó, Àngel Casasnovas, Clàudia Pons i Francesc Giné FOTO:COEIC

En el marc del Sopar de Germanor del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Lleida (COEIC-Lleida) es va dur a terme la  presentació i lliurament del premi Enginyers 2022 que coorganitza el COEIC i l'Escola Politècnica Superior (EPS).

Els membres del jurat de la 9a edició del Premi Enginyers al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Industrial format pels representants de l'EPS i els representants del COEIC va decidir guardonar els següents autors dels Treballs Final de Màster:

 • Clàudia Pons Teixidó amb el seu Treball Fi de Màster en Enginyeria Industrial "Estudi de l'optimització del tractament, la gestió l'emmagatzematge de fangs de depuració d'una planta de producció de paper", dirigit per els professors Jérôme Barrau i Gerard Ferrer Muñoz i defensat el passat 13 de setembre, ha guanyat l'edició d'aquest any del Premi Enginyers, premi valorat en 1.000 € i un xec de formació de 250 €.
 • En segon classificat ha estat en Àngel Casasnovas Soriano amb el seu TFM "Simulación numérica del potencial de la tecnología RCE para cubrir las demandas de frío de edificios de forma renovable", dirigit per els professors  Albert Castell Casol i Roger Vilà Miró i defensat el passat 19 de juliol. l'Àngel ha estat premiat amb un xec de formació de 250 €.

Elena Rúbies García

El passat 26 de novembre, la Finca Prats, en el marc del Sopar de Germanor del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Lleida (COEIC-Lleida) va acollir la presentació i lliurament del premi Enginyers 2021 que coorganitza el COEIC i l'EPS.

Els membres del jurat de la 8a edició del Premi Enginyers al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Industrial format pels representants de l'EPS, Luisa F. Cabeza i Montse Vilarrubí i els representants del COEIC, Josep V. Marín i Jordi Calvís, reunits el 18 de novembre, va decidir guardonar els següents autors dels Treballs Final de Màster:

 • PRIMER PREMI: Elena Rúbies García pel seu TFM: Engineering Implementation of an Omnidirectional Wheel dirigit pel professor Jordi Palacín Roca i presentat el passat 11 de març. N'Elena va rebre un premi de 1.000 €, formació específica del Col·legi per valor de 250 € i un any de col·legiació gratuïta.
 • SEGON PREMI: Miquel Balañà Serés pel seu TFM: Optimització de les línies de tractament de fangs d’ALIER S.A. dirigit pels professors Jérôme Barrau i  Gerard Ferrer i presentat el passat 10 de setembre. En Miquel va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.

Així mateix, també es va proposar la concessió de dos accèssits:

 • ACCÈSSIT: Albert Farré Pérez pel seu TFM: Projecte de substitució dels bufants de la depuradora aeròbia de l’empresa Alier SA dirigit pels professors Jérôme Barrau i  Gerard Ferrer i presentat el passat 10 de setembre. L'Albert va rebre un any de col·legiació gratuïta.
 • ACCÈSSIT: Víctor Resa Pérez pel seu TFM: Technical analysis of the industrialization process of a product dirigit pel professor Jérôme Barrau i presentat el passat 13 de setembre. En Víctor va rebre un any de col·legiació gratuïta.

Cedric Ortiz Pena

El passat 16 de novembre, la Sala d'Actes de la demarcació de Lleida del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya va acollir la presentació i lliurament del premi Enginyers 2020 que coorganitza el COEIC i l'EPS.

Els membres del jurat de la 7a edició del Premi Enginyers al millor Treball Final de Màster (TFM) en Enginyeria Industrial format pels representants de l'EPS, Luisa F. Cabeza i Jordi Masip i els representants del COEIC, Guillem Boira i Jordi Calvís va decidir guardonar els següents autors dels Treballs Final de Màster:

 

 • PRIMER PREMI: Cedric Ortiz pel seu TFM "Optimización de un elevador de cangilones" dirigit pel professor Miquel Nogués presentat el passat 28 d'octubre. En Cedric va rebre un premi de 1.000 €, formació específica del Col·legi per valor de 250 € i un any de col·legiació gratuïta.
 • SEGON PREMI: Desideri Regany pel seu TFM: "Anàlisi teòric de l’efecte de polarització de l’aigua per a la producció d’hidrogen" dirigit pels professors Jérôme Barrau i Joan I. Rosell i presentat el passat 27 d'octubre. En Desideri va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.
 • TERCER PREMI: Santiago Maestro pel seu TFM "Posta en marxa i avaluació experimental d'una càmera RGB-D: Microsoft Azure Kinect" dirigit pel professor Eduard Gregorio i presentat el passat 11 de juny. En Santiago va rebre un premi de 250 € en formació del COEIC i un any de col·legiació gratuïta.

Ariadna Carrobé Montalvo

El Premi Enginyers 2019 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

 • "Thermal Behaviour on an earthbag building in mediterranean continental climate" de l'alumna Ariadna Carrobé Montalvo;  TFM dirigit per les professores Lídia Rincón i Ingrid Martorell.

El segon premi va ser per a en Víctor Lacasa Mesa pel seu TFM: "Projecte executiu de les instal·lacions d’una nau industrial en el municipi del Prat de Llobregat" dirigit pel professor Josep V. Marín.

Fernando Robles López

El Premi Enginyers 2018 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

Oriol Liarte / Adrià Mateo

El Premi Enginyers 2017 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

 • Disseny, construcció i viabilitat tecnològica i industrial d'un dispositiu radiatiu dels alumnes Oriol Liarte Torrelles i Adrià Mateo Fornés, sota la direcció del professor Joan Ignasi Rosell.

Montserrat Vilarrubí / Ricard Allepuz

El Premi Enginyers 2016 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següents projectes:

 • Assessing SOM, K-means and other pixel-based skin segmentation methods in a high-resolution artistic portrait image database realitzat per Montserrat Vilarrubí Porta sota la tutorització del professor Jordi Palacín

 

 • Numerical analysis for potential heat reuse from liquid cooled data centres for indoor swimming pool realitzat per Ricard Allepuz Farré sota la tutorització de la professora Íngrid Martorell

 

El premi Enginyers està dotat amb una  aportació econòmica de 1.200€ i un any de Col·legiació gratuïta al Col·legi-Associació.

Jordi Gené Mola

Premi Enginyers 2015 al millor Treball Final de Màster del Màster en Enginyeria Industrial, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l'Escola Politècnica Superior (EPS) s’ha concedit al següent projecte:

“Disseny d’un remolc auto-descarregable”, realitzat per Jordi Gené Mola, sota la tutoria del professor Miquel Nogués Aymamí.

El premi Enginyers està dotat amb una  aportació econòmica de 1.200€ i un any de Col·legiació gratuïta al Col·legi-Associació.

Jordi Marcel Mir Porta

Reunits els membres del jurat el dia 25 de novembre de 2014 per decidir el Treball Final de Màster guanyador del Premi Enginyers, que atorga el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

Techno-economic analysis of Natural Gas Combined Cycle Plant with post-combustion Calcium Looping System for CO2 Capture

Alumne: Jordi Marcel Mir Porta
Direcció: Dr. Vasilije Manovic - School of Engineering, Cranfield University


Premiat amb 1.200 € en metàl·lic i 1 anys de quota de col·legiació gratuïta al COEIC

Premi Enginyers. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatòria

 

Què has de fer per presentar-te al premi

Els estudiants que vulguin optar al premi han de presentar a la Secretaria Acadèmica del Centre, juntament amb la documentació requerida per la defensa del Treball Fi de Màster:

 • Un resum del projecte d’acord amb el model publicat a la web de l’EPS, a l’apartat de Concursos i premis.
 • Un CD que contingui una còpia del Treball en format .pdf igual que el que es demana en el moment de fer el dipòsit del Treball.

Premis

S’estableixen els següents premis:

 • Un premi per al guanyador dotat amb 1.000 € i un paquet de formació per valor de 250 € vàlid per a qualsevol curs de formació que es realitzi a la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.
 • Un accèssit per al segon i tercer classificats consistent en un paquet de formació per valor de 250 € vàlid per a qualsevol curs de formació que es realitzi a la demarcació de Lleida del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.
 • TOTS els candidats tindran un any de Col·legiació gratuïta al Col·legi-Associació

 

 

Plantilla

 

   Darrera modificació: