Doble Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica & Electrical Engineering
Descarregar PdfPresentació
Aquesta doble titulació neix amb la voluntat de possibilitar als estudiants de les dues universitats d’assolir aquesta segona titulació reforçant i complementant el seu perfil acadèmic i professional del món de l’Enginyeria Elèctrica (per als estudiants de la UdL que vagin a Finlàndia) capacitant-los per a afrontar amb majors garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, així també com consolidar l’Anglès que es transforma en llengua d’ús diari tant en la seva vida quotidiana com acadèmica.
Donat que la doble titulació es vehicula a través dels processos de mobilitat que ofereix la UdL, no és fins al 3er curs del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica que els estudiants poden accedir a cursar aquesta doble titulació (i acreditar el nivell B2 d’anglès necessari), que ofereix l’oportunitat d’estudiar com a mínim un any acadèmic (10 mesos o 2 semestres) a l’altra universitat i rebre, amb la mateixa durada que el Grau de la UdL, també el títol de l’altra institució.
Institucions participants
Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida
Jaume II, 69 25001 - Lleida, Catalunya Espanya
Tel: (+34) 973 702 700
Fax: (+34) 973 702 702
Novia University of applied Sciences (Novia UAS)
Wolffskavägen, 33
65200 Vaasa Finland
Tel. (+358) 63285000
Administració de la Doble Titulació
Els contactes principals respecte del doble grau són:
EPS-UdL: Cristian Solé Cutrona (vicedirector@eps.udl.cat)
Sots-director i coordinador de Relacions Internacionals de l’Escola Politècnica Superior.
NOVIA UAS: Ronnie Sundsten (ronnie.sundsten@novia.fi)
Head of Program of Energy and Environmental Engineering
Itineraris a cursar
De NOVIA UAS a la UdL
Per tal d'obtenir el títol espanyol de la UdL, l'estudiant haurà d'accedir a la UdL per mitjà del reconeixement d'estudis previs realitzats a l'estranger i haurà de completar un mínim de 60 ECTS de la UdL per obtenir el títol d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica amb la finalitat d'obtenir una quantitat total de 240 ECTS
De la UdL a NOVIA UAS
Per obtenir la Llicenciatura finlandesa d'Enginyeria del programa de grau en Enginyeria Elèctrica i Automatització de NOVIA UAS, l'estudiant ha d'assistir i aprovar 240 crèdits ECTS, dels quals, almenys 60 crèdits ECTS, hauran de cursar-se a NOVIA UAS (45 crèdits d'estudis professionals i 15 crèdits de tesi)
Un cop l'estudiant hagi aprovat els crèdits (segons l'acord) en la institució amfitriona, aquests seran reconeguts automàticament en la transcripció de l'estudiant en la institució d'origen, i són vàlids per obtenir l’estudi de grau segons els reglaments corresponents.
Coneix NOVIA UAS
Novia UAS és una universitat de campus dispers com la UdL distribuïts en diferents ciutats de la part occidental de Finlàndia. Campus Vasa està situat a la ciutat de Vaasa, una bonica ciutat situada a la costa oest de Finlàndia al costat d’un arxipèlag considerat patrimoni mundial. En aquest campus s’ofereixen estudis sobre tecnologia, administració d’empreses, salut i benestar.
Les llengües que es parlen són el finès i el suec, que tot i ser la segona llengua oficial a Finlàndia, parlada pel 5% de la població, és l'idioma principal d'ensenyament a Novia ja que el 25% de la població de Vaasa el parla.
Amb 13.000 estudiants, la ciutat s’adapta perfectament als estudiants, sobretot d’enginyeria ja que s’hi troba el major grup d’energia d’Escandinàvia, amb una indústria que exporta per valor de milions de milers d’euros anuals.
Novia UAS és un dels fundadors del centre d’investigació Technobothnia. Reforça la reivindicació de la regió de ser un important centre de coneixement tècnic. La col·laboració única entre tres universitats diferents garanteix una unitat de laboratoris ben equipada i polifacètica. El centre crea és un bon lloc de cultiu per a noves i innovadores formes de col·laboració amb clars beneficis, no només per al personal i estudiants de Novia, sinó també per a la indústria i l'economia.
Suport als estudiants acollits a l'intercanvi
Els estudiats que s'acolliran al programa de mobilitat (Erasmus+) es regiran pels criteris que marca el Programa i l'Oficina de Relacions Internacionals de la UdL. Els graduats que vulguin cursar la Doble Titulació s'han d'adreçar directament a NOVIA UAS i cercar informació a l'apartat de Transfer Student de la pròpia universitat finesa.
Drets i deures dels estudiants
Durant el període d’intercanvi, els estudiants gaudiran dels mateixos drets i deures que tenen els altres estudiants de mobilitat. Els estudiants, durant la seva estada en la universitat d’acollida, realitzaran totes les proves d’avaluació de les assignatures que s’hagin matriculat en la universitat d’acollida, d’acord als requeriments d’avaluació de les respectives assignatures.
Emissió i lliurament de títols
La institució d’acollida emetrà el títol en qüestió quan hagi rebut tota la documentació de la institució d’origen demostrant que els estudiants en qüestió han superat totes les assignatures fixades pel pla d’estudis de la institució d’origen (240 ECTS), i els estudiants han superat tots els cursos en la universitat d’acollida. Els títols seran entregats personalment als estudiants en la institució d’acollida, i les còpies seran enviades a la institució d’origen.
En el cas del títol espanyol, els estudiants danesos seran informats que hauran de pagar la taxa fixada pel Govern Espanyol per emetre el certificat.