Festa de l'Estudiantat de l'EPS

 Descarregar Pdf

Intercampus. Curs 2022-23

L'Intercampus és la festa de l'estudiantat del Campus de Cappont. Una festa organitzada per i pels estudiants de l'Escola Politècnica Superior, de la Facultat de Dret, Economia i Turisme, i de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

Aquest any Intercampus es celebra el dijous 23 de març del 2023!

Podreu gaudir d'un munt d'activitats:

  • Torneig de Volei
  • Torneig de Futbol sala
  • Gimcana
  • Dinar popular
  • Concurs Interdeejays
  • I molt més!

Podeu mantenir-vos informats de totes les novetats AQUÍ

Intercampus. Curs 2021-22

L'Intercampus és la festa del Campus de Cappont, una festa feta per i pels estudiants de la Universitat de Lleida, que se celebra el dia 24 de març del 2022. Aquest és divideix en les activitats lúdico esportives, el dinar, diversos bingos i el concurs de DJs per la tarda.

Aquesta festa l'organitzen els estudiants que conformen els diferents Consells de l'Estudiantat de l'Escola Politècnica Superior, la Facultat de Dret, Economia i Turisme, i la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social.

Tota la informació AQUÍ

Quatre concerts per donar la benvinguda al nou alumnat de la UdL

El Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) celebrarà el proper dijous, 23 de setembre, una festa de benvinguda al nou alumnat a la zona interior del campus de Cappont. El programa inclou un taller de dansa a càrrec de l'Esbart Arrels de Lleida, a partir de les 12.00h, i quatre concerts amb la banda de trap barcelonina P.A.W.N. GANG, la rumba dels lleidatans FA1NA, la música urbana de Flashy Ice Cream i els remixs de Lo Puto Cat. Totes les actuacions -que arrancaran a les 17.30h- són amb aforament limitat i entrada de pagament. Seguint les mesures de seguretat per la pandèmia, el públic estarà assegut i amb màscara.
 
L'esdeveniment compta amb el vistiplau i la col·laboració del Departament de Salut, que hi instal·larà una carpa informativa sobre la vacuna de la COVID-19. Els assistents també trobaran l'Associació Anti-Sida i el Punt lila del Centre Dolors Piera de sensibilització contra les violències masclistes i LGBTfòbiques. L'alumnat del campus d'Igualada-UdL que hagi comprat entrada pels quatre concerts disposarà d'un servei d'autobús d'anada i tornada gratuït.
 
Els organitzadors de la festa expliquen que "l'oferim com alternativa d'oci segura a les habituals activitats de germanor informals que es realitzen per la ciutat cada any", al mateix temps que "promovem el sentiment de pertinença a la UdL, especialment el del nou estudiantat que li ha tocat incorporar-se a la vida universitària després de dos cursos amb docència semipresencial".
 
Text: Àrea de comunicació - Oficina de premsa UdL

Festa major de l'alumnat a l'aire lliure. Activitats amb aforament limitat i el cartell de 'places exhaurides'

L'estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) celebra avui la seua 25a Festa Major després d'un any d'aturada per la pandèmia de COVID-19. Seguint totes les mesures de protecció davant el virus, les activitats lúdiques i esportives a l'aire lliure requerien d'inscripció prèvia i les places eren limitades. Pràcticament totes han penjat el cartell de places exhaurides, segons informa el Consell de l'Estudiantat.

Les classes s'han suspès a les 11 del matí. A Ciències de la Salut han organitzat un bingo, un torneig del videojoc Fifa21 i una competició de tennis taula. Al campus d'Agrònoms, una actuació musical i un bingo. La major part del programa, però, es concentra al campus de Cappont. La porta d'accés a la zona interior pels participants a les activitats programades és entre l'Escola Politècnica Superior i l'edifici Polivalent. Voleibol, escacs, zumba i una gimcana han servit per obrir foc.

A les 17.00h  comencen els concerts amb el públic assegut, distàncies de seguretat i sense servei de barra. La rapera valenciana JazzWoman protagonitza la primera actuació. A les 18.45h és el torn dels lleidatans Bredda, que fusionen reggae, rap i rock, amb entrades exhaurides. A les 20.30h, la cloenda anirà a càrrec del grup de música valencià Smoking Souls, també amb totes les places ocupades.

L'accés als concerts s'obre 30 minuts abans de cada actuació a la carpa del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera. Les sortides es faran de forma esglaonada en direcció a l'aparcament. No es pot fumar ni als accessos, al recinte ni a la zona de sortida de l'esdeveniment.

 

Text: Àrea de comunicació - Oficina de premsa UdL

Festa Intercampus. Curs 2019-20

La zona enjardinada interior del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) va acollir el dijous, 21 de març, la segona Festa Intercampus. El programa es va confeccionar conjuntament per part dels Consells de l'Estudiantat dels tres centres que "conviuen" en aquest espai urbà i educatiu: la Facultat de Dret, Economia i Turisme; la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior de la UdL.

Com és habitual en les festes de l'alumnat, la jornada arrenca amb les cites "esportives". Futbol Sala i voleibol compartiran protagonisme amb una competició que es realitza per primer cop: la Cursa Benèfica. Al migdia hi ha previst un vermut, una macro paella popular i un concurs de discjòqueis. Bingo, Pòquer, Poesia o Butifarra, entrre altres, completen les activitats de tarda, que culminaran amb una actuació de la colla castellera de la Universitat de Lleida, Los Marracos. Per la nit, l'estudiantat es traslladarà a un local de la ciutat, per facilitar el descans dels veïns.

La Festa va incloure per primer cop una cursa solidària a favor del Banc dels Aliments. La cursa benèfica va arrencar a les 11.30h, amb un recorregut de cinc quilòmetres. Els participants van pagar 3 euros o portar tres quilos d'aliments i  totes les aportacions van anar a favor del Banc dels Aliments de Lleida.
 

Festa Intercampus. Curs 2018-19

Per primer cop, aquest any 2018 els alumnes dels tres centres universitaris del Campus de Cappont: la Facultat de Dret, Economia i Turisme, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior, van organitzar conjuntament la festa de l'estudiantat de les seves escoles/facultats, en la que serà la primera edició del INTERCAMPUS i que, a nivell de l'EPS, substitueix el fEPStival, que havia estat la festa de referència de l'escola en les darrers cursos.

Intercampus va realitzar-se el dijous 22 de març i s'hi van programar un bon  grapat d'activitats: futbol sala, volei jass, FIFA 18 PS4, Futbolín, vermouth, macro paella, nicro obert i concurs de dj's, bingo, paintball, poker, beerpong i l'actuació especial de la colla castellera de la UdL, els Marracos!

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

fEPStival.

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) celebra la seva festa, el fEPStival, tradicionalmennt la primera quinzena del mes de març (cada any s'aprova la data definitiva en Junta d'Escola i Consell de Govern, per tant s'ha de consultar al calendari acadèmic).

El Consell de l’estudiantat de l’EPS, acompanyats pels voluntaris, organitza una jornada plena d’activitats, concursos, dinar popular, festa, concerts, trobades amb empreses i molt mes, per tal de passar un divertit dia i enfortir la convivència entre els membres de la comunitat de l’escola.

El fEPStival té lloc al recinte del campus de Cappont i amb l’objectiu d’afavorir la participació de la comunitat educativa en les activitats programades queda suspesa l’activitat docent.

fEPStival 2013  |  fEPStival 2014  

   Darrera modificació: