Experiències Internacionals

En aquesta pàgina trobaràs les opinions de diversos alumnes de l'Escola Politècnica Superior sobre les seves experiències internacionals en universitats amb programes de mobilitat UdL i en altres universitats per món.

Fins al moment, les experiències són les corresponents a les següents universitats/ciutats i països:


BRASIL - Viçosa

ITÀLIA - Milano

MÈXIC - Monterrey

XILE - Santiago

XILE - Valparaíso

 

 

 Descarregar Pdf

“Cada dia podeu fer activitats diferents (la bolera, el Karaoke, cine, anar als cars, ...) A més a més de gaudir de totes aquestes experiències Santiago de Xile està envoltat de paisatges increïbles i també al costat de països que segurament no pugueu tornar a visitar tan fàcilment.”

Carles Camps - Santiago -Xile

 

“... un motiu pel qual vaig escollir Brasil és per la cultura brasilera, i pel propi país, val la pena fer algunes escapades durant caps de setmana llargs.”

Armand Vidal Amill - Viçosa - Brasil

 

               

“... i pel que fa a les discoteques que es troben dins de la ESN són: dimarts hollywood, dimecres old-fashion, dijous the club, divendres alcatraz (la meva preferida), dissabte le banque.”

Mònica Cervelló - Milano - Itàlia“Estructuralment és tota de disseny, té un gimnàs gratuït, fan mil i una activitats (salsa, spinning, ioga, pilates,zumba, cardiobox....) . Als patis de la universitat hi havia taules de ping-pong, futbolins i billars per a tothom.”

Carles Camps - Santiago - Xile

   Darrera modificació:

 Descarregar Pdf

“Tocant a Xile teniu (Bolívia, Perú, Argentina, ...). En el meu cas vaig viatjar bastant, vaig anar al desert d’Atacama on podeu visitar (Geisers del Tatio, Valle de la Luna, Valle de la Muerte, ...)”

Carles Camps - Santiago -Xile

 

“La ciutat de Viçosa està situada a cinc hores en autobús de la capital, Belo Horizonte, i sis de Rio de Janeiro”

Armand Vidal Amill - Viçosa - Brasil

 

“En l’època de vacances, vaig tenir la oportunitat i curiositat també de poder viatjar per llatinoamèrica, coneixent el nord i el sud de Xile, Perú, Bolívia i Argentina, on vaig poder apreciar els seus paisatges inhòspits, la arquitectura colonial i nativa, la gastronomia i les seves cultures.”

Marc Sabata - Valparaíso - Xile

 

“Jo vaig anar a la Toscana amb la ESN i la veritat que vaig gaudir molt, el viatge va estar molt ben planificat, i amb el preu entrava tot (desplaç-ament amb autobús, guia, alberge, sopars)...“

Mònica Cervelló - Milano - Itàlia

 

               

“El mejor medio de transporte en la ciudad es UBER, es más barato y     seguro que un taxi de allí. Saber que con el carnet de conducir español, puedes alquilar coches     y conducir en México.”

Joaquim Murillo - Monterrey - Mèxic

   Darrera modificació:

 Descarregar Pdf

“El cost de vida és relativament barat, el restaurant universitari ofereix dinars per 1.8 reais en canvi a la ciutat dinar o sopar et costa entre 6 i 10 reais, un cafè té un cost a partir d’1 real i una habitació en un apartament compartit varia des de 300 a 600 reais.”

Armand Vidal Amill - Viçosa - Brasil

               

“El Politecnico té una sèrie de residències que estan subvencionades, i per tant són més econòmics que els pisos, els preus oscil·len des de els 400€ a 600€”

Mònica Cervelló - Milano - Itàlia

 

“Encara que nosaltres utilitzàvem moltíssim el taxi, sobretot per les nits ja que és molt més econòmic comparat amb Europa. M’esperava que el menjar, l ́habitatge, els restaurants fossin més barats, però els preus eren igual de cars que Barcelona i bastant més car que Lleida.”

Carles Camps - Santiago -Xile

   Darrera modificació:

 Descarregar Pdf

“Vaig escollir aquest destí en primer lloc pel repte de l’idioma, ja que tot i semblar que és molt semblant a l’espanyol o al català quan arribes aquí t’adones que entendre’l i parlar-lo no és tant trivial, encara que des de bon principi entens bastant bé del que estan parlant. Jo aconsellaria aprendre algunes paraules o frases bàsiques abans de viatjar.”

Armand Vidal Amill - Viçosa - Brasil

 

“Encara que us pugui semblar que us serà fàcil expressar-vos ja que la llengua és el castellà. La

veritat és que tenen moltes paraules que us costarà d ́entendre..Aquí teniu un mini diccionari Català -Xilè que em vaig fer amb paraules curioses:

- Cuática=Increible

-Carrete=Anar de festa

-Pololo=nuvi…’

Carles Camps - Santiago - Xile

   Darrera modificació: