Pàrquing - Espai guardabicis

 Descarregar Pdf

El campus de Cappont disposa d'un pàrquing soterrani amb 160 places d'aparcament, d'accés restringit per al PDI i el PAS.

Per accedir al pàrquing és necessari activar aquesta opció a la targeta UdL. Aquest tràmit el dur a terme el Responsable de Serveis Comuns del Campus. Tanmateix, el Campus també disposa d'un aparcament gratuït a l'aire lliure situat en una explanada posterior (entre el jardí interior, la Facultat de Ciències de l'Educació i el CREA).

Tanmateix, el Campus també disposa d'un aparcament gratuït a l'aire lliure situat en una explanada posterior al Campus amb accés des de el carrer Pere de Cabrera i situat, concretament, entre el jardí interior, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i el Centre de Recerca en Energies Aplicades (CREA).

Pàrquing de bicicletes

Al pàrquing soterrani del campus, just a la vora de la porta d'accès a l'EPS i al costat de la porta lateral de la planta -1 de l'Escola, hi ha instal·lades un total de 15 cabines per guardar amb seguretat la vostra bicicleta. Els estudiants que vulgueu utilitzar-les, tant sols cal que us compreu un cadenat i ja podeu guardar la vostra bicicleta.

Així mateix, des del curs 2019-20 el campus de cappont disposa d'un espai videovigilat i amb accés amb el carnet UdL situat entre l’Edifici Polivalent i la Facultat de Dret, Economia i Turisme.

Per donar-se d’alta al servei, cal dirigir-se a la consergeria de l’edifici Polivalent i mostrar el carnet de la UdL (i el resguard de la matrícula del curs vigent, en cas dels estudiants). L’autorització serà vàlida per a un curs acadèmic.

L’ús de l’espai serà restringit a l’horari de treball i classes: de les 7.30 h a 22 h. Fora d’aquest horari (nits, caps de setmana i festius), només podran aparcar en aquest espai els estudiants que utilitzin les sales d’estudi i aules d’usuari del Polivalent.

Per suggeriments, queixes i millores sobre la gestió d’aquest espai us podeu adreçar al correu electrònic cappont.administracio@udl.cat

Per tal de fer un bon ús d’aquest espai,adjuntem un reglament d’obligat compliment:

 

REGLAMENT D’ÚS DE L’ESPAI  GUARDABICIS DEL CAMPUS DE CAPPONT

1. L’aparcament està situat dins del recinte del campus, entre l’edifici Polivalent i la Facultat de Dret, Economia i Turisme.

2. L’espai guardabicis és un servei gratuït i és per a ús exclusiu dels membres de la comunitat universitària de la UdL. 

3. La porta s’obre automàticament amb el carnet de la UdL.

4. Per donar-se d’alta al servei, cal dirigir-se a la consergeria de l’edifici Polivalent i mostrar el carnet de la UdL (i el resguard de la matrícula del curs vigent, en cas dels estudiants). L’autorització és vàlida només per a un curs acadèmic.

5. L’ús de l’espai està restringit a l’horari de treball i classes: de 7.30 h a 22 h. Fora d’aquest horari (nits, caps de setmana i festius), només podran aparcar en aquest espai els estudiants que utilitzin les sales d’estudi i aules d’usuari del Polivalent.

6. No es pot utilitzar l’espai guardabicis per a un ús diferent al del tancament de bicicletes. S’han d’aparcar als llocs indicats, lligades als elements habilitats dins d’aquest espai  i vetllant perquè no  s’obstaculitzi l’accés d’entrada i sortida.

7. En deixar la bicicleta o al retirar-la cal verificar que la porta romangui tancada. 

8. La UdL no es fa responsable, en cap cas, de possibles desperfectes o robatoris soferts en les bicicletes guardades. Els propietaris han de portar els sistemes d’antirobatori oportuns i tenir prou cura per assegurar que les deixen ben lligades.

9. L’incompliment de les especificacions precedents comportarà l’anul·lació de l’autorització atorgada.

10. L’autorització comporta l’acceptació d’aquest reglament, condició indispensable per a poder fer ús de l’espai guardabicis.

 

 

   Darrera modificació: